Menu:

Najnovije priče

Kategorije

Karanje [12]
Devojke [12]
Jebanje [27]
Grupnjak [11]
Prvi put [6]
Jebacina [14]
Porno [6]
Generalna [15]
Klinke [11]
Analni sex [22]
Oralni sex [21]
Fetiš [10]
Zene [6]
Kurve [5]
Matorke [11]
Kurvice [6]
Pornici [3]

Upoznavanje

RSS

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3

Kurvica

jebanje | 14 Novembar, 2010 11:38

Debby je bila 19. Bila je student druge godine na lokalnoj State University. Ona je bila brineta, pet metara šest inča visok i težak 119 £. Ona je veličine 35C grudi, duge noge i vitak lice koje dječaci i muškarci su snove o tome. Ona je također groupie.

Debbie je napravio naviku sudjeluje kao mnoge rock koncerti kao i ona može priuštiti i raditi sve što je potrebno da se u grupe svlačionicu u backstageu nakon revije, a nadamo se provesti noć s jednim ili više od sretnih momaka.
devojke za sex

Večeras Debbie bio idući koncert skupine poznate kao smrt podgrijan - nije vrsta dečki želite donijeti kući majci, osim ako, naravno, tvoja majka je bila Morticia Addams.

Kao što je ona odjevena za večernji, ona je otišao preko u njenom umu uobičajeni plan događanja. Ona je uvijek kupio jedan od "jeftinih sjedala 'ulaznice, jer ona obično uspjela trgovina seksualne usluge za mjesto prema dolje ispred. Većina zaštitara i roadies koji pohađajući veliki areni u gradu uživao brzo, ali vrlo zadovoljavajući popušiti od nje. Na taj način, ona je gotovo uvijek dobio u prvom redu. Nosila komotnu bluze da visi nad pojas njezine kratke traper suknju.

Večeras, viđenje kao kako publike će biti više slab nego inače, ona je otišla u more - je nosila čarape i najviši par visokih potpetica je imala, ubojica cipele s četiri-inčni peta. Suknja je imala izabrana je široka, kratka afera. To se zaustavio na samo o vrhu njezina čarapa, tako da podvezica-trake i isječke pokazao. Ovaj novi stil je osobito erotskih i Debby duge noge najlonke su bile čak i više privlačan.
devojke iz srbije

Ona je skliznula široka haljina se nad njom podvezica pojas i povukao bluzu dolje nad njom gole grudi. Nema gaćice, nema grudnjak. Ona je siguran kako bi pridobio pozornost je htjela večeras. Primjena više od uobičajenog iznosa od šminke, sjenilo i ruž za usne, ona je zasigurno izgledala dio žena u potrazi za seks. A seks je bila sigurni da ste dobili.

Klinke


Stojeći u redu izvan arenu kao gomila djece oko jostled, uzbuđenje u zraku bio je evidentan. Debby mogao osjetiti poglede i leers od muškaraca u gužvi i uživao u pozornosti. Ona je uvijek išao na ove koncerte sama. Ona je mirno čekao kao linija je bila u polako je napravio svoj put prošlosti ulaznica taker i otišao kroz uobičajene pretrage u Areni - grad je bio prilično temeljito o uzimajući većina napiti i petarde off djecu kao što su došli u.

Veliki crni zaštitar na vratima joj očiju gore i dolje i rekao glas dovoljno glasno za sve oko 10 stopa čuti: "Ja mogu vidjeti ovaj djevojčica nije dobio ništa 'skriveni na nju!"

Debby samo nasmijala na njega i lizali joj usne sa svojim jezikom, dosadan čovjek. Ipak, on je napravio siguran ruke brušenog preko grudi i dolje bokovima. Dodir njegove ruke su Debby je bradavice počinje do vrha i ukrutiti. Ona je lutala dvorane, a predgrupa igrao. Ona nije htjela doći prerano i latecomer push leđima, način na koji je obično činio na legitimne prednjeg reda pokrovitelja.
klinke

Debbie lutao do dame sobu i imao nekoliko cigareta, snimanje povjetarac s nekim drugim djevojkama i općenito jednostavno uživanje u atmosferi. Većina djevojaka je izrazio čuđenje na nju outfit, no nekoliko je rekao da su vidjeli stil i bili su samo čekaju da netko drugi ga nositi na prvom mjestu.

Konačno predgrupa završio na očite radost većine publike. Kuća svjetla došao gore i lokalnih radio postaja je došao na preko ogromne zvučnike i počeli blaring stare Led Zeppelin i Aerosmith melodija. Izmaglica duhana i mljeveno meso dim visio u zraku.
devojke za sex

Nakon što je ubio neke više vremena stoji oko ulaza na nižoj razini područja, Debby mogao osjetiti kad je bilo oko 15 minuta dok ne "DWA", kako su ih zvali, bi se na pozornicu. Ona fluffed joj kosu, izravnala suknju i pregledati slike. Sve je u redu.

Ovo će biti mačji kašalj.
devojke iz srbije

Ona prošetale kratke stepenište i izlaziti na parket Arene. Folding stolice su postavljen iznad debelih šperploča kat položili preko košarkaško igralište i led hokej području. Nekoliko zaštitara je stajao oko ispred pozornice, koja je bila podignuta oko 8 metara iznad razine poda.

Željezne ograde bio podignut koji je bio postavljen od pozornice natrag oko 10 metara. To je područje rezervirano za roadies, obilazak fotografi i drugi sa službenim poslovanja. Nema plaćati klijentima gdje dopušten ovdje. Većina prednji red sjedala su zauzeta. U svim Buka i šum vremena, Debby nikada nije primijetio zaštitar dolazi do iza nje i lagano joj ruke dodiruju.

"Oprostite, ja ću morati vidjeti kartu za ovo područje." Debby okrenuo brzo. On je bio nov. Visok, svjež obličje momak oko 25 ili tako, s debelim slojem smeđe kose i lijep osmijeh. Očito nije bio to jako dugo. Debby samo neka lutaju gore i dolje joj tijelo svojim očima. On je nasmiješio u nju.
klinke

"Ja ne jednom imati." , rekla je ona nonšalantno.

"Pa, Bojim se da ću morati napustiti tada, ovo područje je za nositelje samo ulaznica. Nema stajanje".

Debby ga pogledao pravo u oči. "Mogu li sisati vaš penis za to?"

"W-što!" momak mucao, blushing bijesno.

"Rekao sam mogu sisati vaš penis za to - idemo negdje, a ja ću vam puhati real dobar i onda neka mi ostati up front ovdje!" Debby gotovo izderao na njega.

Devojke iz Srbije


Tip ju je gledao drugi, raspravljaju o očigledan izbor u njegov um. Konačno je gledao oko sebe na gužve i onda dolje na Debby.

"U redu, dušo, mislim da možemo to raditi. Dođi sa mnom."

Tako govoreći, on je uzeo ruku i hodao okolo vratiti iza pozornice i off na stranu. Mali prolazom izvede na jedno od koridora normalno zatvoren za javni promet. On ju je dovelo do malog ormar samo niz hodnik i dvije od njih je otišao rezervirati on zrcaljeno svjetlo na te ju je gurnuo u ispred njega.
devojke iz srbije

"Nema smiješno stvari. Sve što trebate dobiti je popušiti, čovjek", Debby, rekao je.

"Nema problema. Izgledaš kao tip koji voli jesti penis."

"Da, dobro sam mogao. Kako je tvoje?" ona pucao natrag.
klinke
"Ti mi reci." kazao je kako je jednostavno unzipped njegove hlače i ribu njegov brzo otvrdnjavanje penis out. Prosječna dužina i obujam, Debby je bila zadovoljna, ali ne pretjerano impresioniran. "Sada o tome da je glava?" rekao je, stavljajući svoju ruku preko glave i pritiskom prema dolje. devojke za sex

Debby neka joj gurnuti na koljena. Ona grabbed gomila ručnika i krpe staviti pod koljena, ne želeći da se u njoj izvoditi čarape samo još. Ona se nagne naprijed i poljubi glavu njegov penis, ali onda se povukli.

"Samo sec - ne želim da se sperma u cijelom ovu bluzu." rekla je kako ona shucked svjetlu haljinu preko glave. Odjeven sada samo u čarapama i suknja, ona dosegla oko čovjeka magarca i izvukao njegov penis u usta. "Ok, veliki dečko, dobiti spremna za blowjob nikada nećete zaboraviti."

Bilo što drugo što bi mogli reći o Debby, youd 'morati priznati da je znala joj plovila. Ona je izvukao čovjeka cijeli vratila u usta i radila preko nje sa svojim jezikom, dosadan i povlačenjem na njemu. Ona nije ovdje da bi ga prošle ili imati dobar provod - ona je htjela da se ovaj tip udarac njegova vatom i vratiti se na koncert. Ona je neka ga do dolje i tegljača na bradavicama, da ih raste u sitnim vrhova rubin crvena mesa.

"Da baby, sisati da penis, čine ga dobrim. That's right," rekao je, s jedne strane na nju sjenica, a drugi iza nje glave, joj vuče na svoju osovinu. Debby dosegao s jedne strane i fondled njegove lopte kroz njegove hlače, uvijanje i okreće ih, churning up opterećenje sperma je da se nada će uskoro stići na unutrašnjosti usta.

"Sranje, med, to je pravi dobro, ti si gonna get me cumming ni u kojem trenutku", rekao je panted. "Da, da, da, to se sve, uzmi sve to!" On zabode grubo u nju lipsticked usta, gleda dolje na djevojku na koljena pred njim. Stariji zaštitara rekao ovo će se dogoditi povremeno, a to je bio jedan od neplaćenog povlastice radnog mjesta. Oni su bili u pravu.
devojke iz srbije
Debby izdvajali off grubo njegov penis kao što ona osjeća podrhtavanje njegove orgazma početi. Grabbing njegov penis čvrsto iza glave ona pogleda u njega i proguta grubo.
klinke
"Možete sperma u mojim ustima, ali ne izvadite ga i bič to sve više, OK? Sperma u mojim ustima, ja ću ga progutati." devojke za sex

Tip mogao samo klimanje glavom. Ona je savijen ponovno obuhvatiti njegov penis s njom mokrim ustima, a objavljen je držanje na osovinu. On je uhvatio stražnji dio glave i gurnuo kukova naprijed, potonuće njegov penis svi put u Debby u usta i pustio svežanj sperma koja slimed na njezin jezik i dolje joj grlo. Debby preuzeo, sisanje i izvlačenje opterećenja sjemena iz njegove lopte.
klinke

Devojke za druzenje


Nekoliko jake mlazove sperma udari leđa Debby u usta i ona poslušno proguta kao iznos rastao. Opet momak pulsirajuće i opet je progutao svoju kremasti vatrenost. Stezni joj usne preko njegov penis vratila, ona je polako izvukao se i izvan njega, crtež posljednjih nekoliko zrna sperma iz njegov penis.

Popping joj čvrsto nacrtan usne off sjajnu glavu njegov penis, Debby pogleda na njega od nje klečećem položaju. Momak je bio lepršav natrag i naprijed na noge, još uvijek uživajući u prekrasnom osjećaju orgazma je upravo bih imao. On padne mu se otvorile oči i pogledao dolje na nju.

"To je bio prilično dobar. Morate imali puno prakse."

Debby izbrisani joj grlo od posljednjih dribla njegove sperme i rekao: "Da, bio sam sisanče penis jer sam bio četrnaest godina. Većina dečki reći da sam prilično dobar u tome." Brisanje joj usne s leđa joj ruke, nasmijala se na njega i, dosegnuvši za nju bluzu, je dobio na noge i skliznuo the bluzu na natrag preko njenog golog prsima.
klinke

"OK, ja sam ispunio moj dio dogovora, idemo", rekla je brzo, grabbing ruku i brzo hodanje iz male sobe i natrag gore u hodnik prema pozornici području. On neka hoda ispred njega, eying zbog prevlasti joj zbijeno magarca u kratke suknje.

Nakon što se u gužvi opet, Debby hodao do sredine prostor za sjedenje samo off ispred pozornice, i okrenuo se straže.

"Evo, uzmi ovo - u slučaju bilo tko drugi hassles vas", kazao je brzo, predajući joj mali papirić iz svog džep jakne. Debby pogledala u njega. To je bio mali ulaznica dopuniti s 'Front Stage Pass' otisnut na njoj, s datumom i vremenom dodano u običan rukopis. "To je proći ćemo koristiti u slučaju da netko legitimno gubi svoje karte ili moramo izdati još jedan za VIP ili nešto - to je dobro sve navečer."
devojke za sex

Ona mu se zahvalio i gledao kao on se okrenuo i otišao.

Debby još uvijek ga mogao okus u ustima, a njezine grudi su pobudila i tingly sa željom. Ona je obično volio davanje glavu i jesti cum, to je da se osjeća slutty i seksi. Ona je vodio njezin jezik oko njene usne i napravio siguran da joj je šminka i kosa bili su još uvijek naočit.
klinke
Uskoro dovoljno kuću svjetla zatamnjena, djeca počeli navijački i podizanje uobičajene lom i dim i svjetla ispunjen zrak. Smrt podgrijan hit pozornici sa svojim trenutnim hit, 'tinejdžera Honey' i Debby našla skeniranje dečki u bendu očito cilj. Kao i većina rock i heavy metal bendova, dečki su skeletni tanak i imao vrlo dugu kosu.

Bas gitarist imao tetovaže po cijelom prsa i mahnito neposlušnu kosu-do. Izgledao je više zainteresiran za promatranje njegove cipele nego itko u gužvi, pa Debby gledao prošlosti ga je u pjevač. Izgledao je vjerojatno cilj, a njegov divlji teče plavu kosu i kožu potrebnu uske kožne hlače.
devojke iz srbije

Debby sa zadovoljstvom primijetio veliku cijev mesa gurnuo dolje unutar njegove desne noge hlače. Izgledalo je da traži van i pjevati na ženke u prvim redovima, a kad je pogledao Debby je način tijekom jedne pjesme, ona je pokušala napraviti pravi kontakt očima s njim i poslati neke signale.
klinke Ali samo pjevač ju je gledao za nekoliko sekundi, zatim se preselio na sljedeću osobu u gužvi. Debby nije bio ni siguran da ju je primijetio u sve. "Govnar" mislila je u sebi tijekom din ", vrijeme za plan B." Plan B je izračunat da biste dobili jedan od tip pozornosti, sigurno. Ona je čekao sve do gitarist je vrištala kroz jedan od njegovih patentiranih gimnastički sola, gitare zadržao dolje između nogu, ruke lete gore-dolje po vratu i cijelom tijelu instrumenta. On je pao na koljena u blizini ispred pozornice, u blizini Debby. devojke za sex

On je pogledao ravno u nju, dok nagovaranje the agoniji bilješke iz njegove gitare, savijanje žice i izvijanje glazbu. Debby zaključan na
devojke iz srbije  svoje oči i brzo uhvatio dnu svoje bluze i vučenje gore joj vrat, izlažući svoju veliku i simetričan grudi za sve oko vidjeti. Ostali blizu nje u prvim redovima su se bavili i promatranje grupe na pozornici, a ne njoj, ali gitarist sigurno vidio čari.

Debby mogao reći on je primijetio i volio ono što je vidio, jer je njegovo lice provalio u veliki osmijeh. Ona je pao bluzu prikriti i nasmijala natrag gore na njega. On je klimnuo glavom u znak priznanja i, kao da se odjednom sjetio gdje je bio, završio svoj solo i otišao na sa pjesmom ostatak grupe je izvodio. Kasnije tijekom show on je uspio da rade svoj put do mjesta gdje Debby je nekoliko puta, u nadi za još jedan metak joj tits.
klinke devojke iz srbije
Debby je znao da ako ona ih je opet pokazao, ona je prilika bilo uzrok pobune dolje među prvim redovima ili dobivanju dignuti od strane menadžmenta. Svaki put, ipak, ona je neki mali pokret koji je neka čovjek zna koju mu je htjela - ona povijala bokovima na njegovu glazbu ili gumiran joj tits kroz bluzu.

Devojke za poznanstvo


Tijekom jednog posebno blizu trenutak, uzela joj kažiprst i ukazao da joj otvoriti usta s njom - univerzalnim znak među groupie i rock zvijezde koji je ona htjela sisati njegov penis. On je to primijetio i odmah Debby mogao reći on je dobio - njegov penis nadut ispred svog spandex hlače u primjetna trbuhom.

Predstava je otišao na bez incidenta, a grupa nije uobičajeno bis i gužve-ugodan pirotehničkih finale dimne bombe, rimska svijeća i laser svjetla. Kao što pokazuju došao blizu, Debby brzo požurio van i dolje prošlosti leđa pozornice u podzemnim hodnicima znala tako dobro. Ona ju je put oko na niže razine svlačionice.
devojke za sex

Nekoliko ljudi luta okolo u tom području, uglavnom ni članovi posade ceste na dvije trake, arena zaposlenika, ili drugih vješalice-on. Debby primijetio nekoliko djevojaka koje je znala da su bili ovdje nakon ista stvar je bila - rock glazbenik kurac.
devojke iz srbije
klinke
Brzo kruže oko koridor Debby došao do vrata glavnog svlačionici. Bila bih bio ovdje mnogo puta prije. Ovaj put, kao i obično, vrata blokirao je ogroman, krupan Roadie, crni čovjek lako šest noga osam u visinu i 270 funti. On je pogledao u nju i njuškala "Ok, djevojčura, zadržati samo na ide, ništa ovdje za vas večeras."

"Ne bih bio tako siguran, čovjek", kazala je odbrusio natrag s povjerenjem dobio od desetine tih sukoba. "Što je potrebno da se unutra?" klimnuo glavom prema svlačionici vrata.

"Pa, prije svega backstage pass, što vidim da nije dobio, ili ako kost 'član benda, koji nije, ili ako kost' netko pozvao u tu po nekoga, koji nije , jer tamo nije bilo tko u tamo. "

Debby pogleda ga zavodljivo. Ona je siguran da je bio u toj situaciji i više stotina puta širom zemlje, uvijek čuvajući grupa iz roj obožavatelja anksioznih doći blizu njih. Ali ona je jednako siguran da je mogla doći do njega - ona je uvijek bila uspješna u prošlosti.
devojke iz srbije
"O, Daj, pusti me u. obećajem da neće napraviti scenu."
klinke
"Nope. Pravedan premjestiti zajedno," bio grunted odgovor. Debby potisak grudima se samo malo više i lizali joj usne. devojke za sex

"Ima li išta što ja mogu učiniti da se u njemu, znate, pojebati ili nešto?" To pitanje obično je dobio jedan od dva odgovora - ili Roadie se smijali u lice, ili ju je odveo na to. Kada su se smijali u lice, što je rijetko, kako bi bili sigurni, Debby obično shvatio neki drugi način u svlačionici. Ali ovaj tip samo ju je gledao dugo sekundi. Oči su mu dosadno u njezin. Konačno Debby trepnuo i pogledao dolje.

The Roadie chuckled iz duboko u prsa. "Ok, djevojčura, ti reći što. Ti si bolje gledao od većine maca koja dolazi sniffin 'round ovdje. Ako me možeš sisanje off, i meni sići prije dečki dobiti ovdje, možete ostati. Siguran sam da oni će znati što učiniti s tobom previše. " Debby mislio na sebe da je ona već jednom opterećenje sperme u trbuhu, još jednom ne bi da je mnogo razlika.

Dok je on govorio, okrenuo i otključana vrata i rukom joj iznutra. Debby zacrvenio i ducked pod svojim rukama i u svlačionici. Kao i obično backstage područja je vidjela, ovaj je bio pun odjeće, hrane, papira, par akustičnih gitara i razne druge junk. Miris trave visio u zraku. Debby hodali nekoliko metara u sobu i okrenuo Roadie.

"Što vaše ime, klinac?"
klinke

"Roger". Crni Roadie nije gubio vrijeme. On unzipped njegove hlače i otišao do Debby, joj pritom joj koljena u sredini sobe.
devojke iz srbije
Ona je skoro kleknuo u starom pizza kartonske ploče s dvije masne pizze u to, ali to brušenog daleko prije nego što joj koljena hit podu.

Devojke


"Želite jastučići?" upitao je.

"Što?" Debby odgovori, tajnovit.

"Jastučići za koljena -. Standardnom opremom za bend sam vidio ih dobiti pola desetak djevojaka ovdje svake noći i pilići dobiti bolne koljena iz svih cocksucking."
klinke
Debby odgovorio smijati. "Ne, mi ne treba 'em. Ive' bio događaj ovaj dovoljno dugo tako da sam se po redu." Tako govoreći, ona je postignut u čovjeka hlače i ribu za oko njegov penis.

Sada, Debby je vidio dosta cocks u svom kratkom životu, one bijele, crne i one, one kratke, one masnoće, dugačke, tanke i debele i one.

No, kao i ona wormed cijev mesa iz iza svojih 'zatvaranje krpom, oči proširen.
devojke za sex

"A ovo je kurac!" ona misli na sebe. U omjeru s ostatkom njegova tijela, to stvarno nije sve što je velika, ali Debby malom bijelu ruku, crna prijavite se činilo ogroman. To je bio prevelik za oko prstima u potpunosti zaokružiti ga, a nije ni uspravno činilo devet ili deset inča dugo.

"Jeessus čovjeka koliko je velik je ovo stvar dobiti?" Nasmijala se na njega. "Ja nisam tako siguran da mogu iskoristiti ovu krupna laž u mojim ustima."

"Suck, ili se ide, kuja, nismo je dobili svu noć." Osjetila je njegove snažne ruke na stražnjoj strani njezine glave, vuče svoje lice prema njegov penis. Debby pomaknut na koljena i preselio joj čeljust oko, labavljenje joj mišiće lica. Pijetao otvrdnuo pod njezinim rukama pumpanje. Šljiva u obliku glave blještao u svjetlu i maleni pad od vlage pojavio na vrhu.

Debby nagnutom prema naprijed i lizali licu mjesta off, uživajući u uzbudljivost i cijeneći lupati želje da se ona osjeća kretati kroz penis. Otvorila je usta i poljubio glavu penis, to nanošenjem sa svojim jezikom i šireći joj sline nad već mokro vrh penis. Rukama obišla vratilo poking iz čovjeka hlače i počeo jerking pijetao, glatke tamne kože klizne preko krvi ispunjen osovina s lakoćom.
 
klinke
Roger je njegove ruke čvrsto oko glave, prste isprepletene u njezinu kosu. On je preselio svoju kukove naprijed ugurati više od njegove hard penis u usta, i Debby prihvatio pokret, širenje sline nad krute cijevi od mesa. Njen jezik swirled preko i oko osovine i oko 5 cm od trupa provalila usta. Ona se proguta grubo i probao nekoliko kapi slane pre-cum.
devojke iz srbije
"Oh yeah, baby, držati radiš to, to je pravi dobar" Roger je govorio gruffly. On povećana duljina njegova poteza, hranjenje njegove vruće penis u usta žene s lakoćom. On je bio vrsta iznenađen da bi mogla potrajati toliko, ali on nije bio svjestan Debby prošlosti iskustvo.

Doslovno stotine metara penis je putovao skliski rutu preko njene usne i jezik, a na vrhu joj grlo, inča inča nakon dodavanja do noge i množenjem više stotina puta. Tako Debby nije amater na cocksucking poslovanja. U stvari, ona se ponosio jednostavnost i užitak s kojim bi mogla progutati gotovo svaki penis predstavljen na nju.

Kao što je usisan osovine, Debby i dalje udara i izbačaj pijetao koji je zahvatio njezin ruke. Ona je kleknuo na pod i primijeniti obje ruke na vratilo izvan nje lice, vučenje gore joj usne i gura natrag prema dolje sve dok joj ruke dotaknuo Rogera čvrsta stidne dlake.
devojke za sex
Ona je povremeno pustiti jednu kap ruku dolje i milovati i milovati mu jaja, koje su se vješale labavo u svoje zatvaranje vreća kože. Količina sline je generirana uskoro počela prelijevati joj usne, i drooled dolje nad njom dnu usne i brade.

Debby je morao skinuti njegov penis za drugi da se dubok dah, i dok ona nije, ona je zadržao vrh njegov penis na njezin jezik, milovati i crpnih sve dok. Ona pogleda u Roger s očima tinja, primjećujući da je on također bio fasciniran očima joj tamo dolje, klanjao njegov penis.
klinke
"Vi kao da sisati kurac, eh, Girlie?" upitao je, gledajući tanki bijeli žena pizdun njegov ugljen-tetrijeb u nju lice.

Kurvice


"Da, mislim tako. Moj dečko se čini da ga vole," odgovorila je noncommittally, uzimanje vremena da proguta neki nagomilanih sokove koji su se okupili u usta njezina.

"Pa, ti samo držati Internet gore, jer sam dobio neke lijepe crne vruće sperma za vas jesti. Gutate?"

"Ako želite". Sall isto mi je ", rekla je odgovorio. "Ili, ako želite, možete sperma na moje lice, to je cool previše."
devojke iz srbije

Roger nije mogao vjerovati svojim ušima. Ovdje je ova slatka mala djevojčica faksu, na koljena pred njim, njegov penis sisanče i reći mu da je u redu s njom ako je on ejakulirao na njoj ljepušan lice. On je oduvijek htjela probati, ali nikada nije sreo ženu koja je činio drag. Ali sada svoju priliku došao.
devojke za sex
"Oh yeah, baby, to je ono što ću učiniti, ja ću puhati moj zamotuljak sve nad vama, ako želite. Pravedan držati da milovati, ja sam uzimajući u neposrednoj blizini sada ...." dahne grubo. Debby je to učinio, stroking njegov penis sve više i brže, liže glavu i ljubljenje s njom pursed usnama, sisanje kapi brzo povećanje pre-cum off i da ih guta. Tada je osjetio Roger početi jeza.klinke

"Da, dijete, da je, za mene sperma, sperma za Debby, udarac koji sperma na mene sad, ja to želim", rekla šapnuo, znajući riječi će oduševiti Roger čak i više. Ruke šped naprijed i natrag na tetrijeb, tip samo inča iz usta. Odjednom Roger grču i dugo tok od bijelog sperma je letio iz glave njegov penis, ronjenje desno u nju otvorenog usne.
devojke iz srbije

Uhvaćen malo iznenađenje, Debby coughed olako, pljuvanje sperma natrag na njene usne, gdje je počeo sliniti dolje. Ona je zadržao na jerking penis. Još jedan metak letio van, slijetanje preko joj nos i obraz. Ona je usmjerena penis veći, a treći jet okrenuo preko njezina čela i u njezinu kosu.
klinke

Snaga sjemena počeo smanjiti, a sljedeći špricati dripped slabo van na njoj obraze. Debby gumiran the pljuvanja cockhead nad njom lice, osjećaj sperma istjecati i sliniti nad njom kože. Kao erupcija usporen, ona popped glavu Rogera penis natrag u usta i sisao sa svim svojim moć, crtež još više vruće slano sperma se kroz svoje cijevi i na nju gutanja usta.

Konačno Roger z
devojke za sexgazi daleko od djevojke na koljenima. Njegov penis visio prema dolje, isušen. Debby pogleda na njega, streamers sperma joj lice obloge na početku klizaca prema dolje nad njom usana i brade. Ona se proguta, gulping tri ili četiri mlaza sperma koji je pronašao svoj put u usta. Crtanje u veliki dah zraka, ona je zadrhtala i prošaptala: "Bože! To je bilo nešto drugo! Sve to sperma na moje lice."

Samo onda vrata praskava otvoren uz nalet zraka i buke i pet članova skupine ušao odijevanja području. Očima ih je zaustavio u svojim stazama. Roger, jedan od njihovih članova posade ceste, stajao tamo, njegov penis smanjuje visi iz hlača, curi slina i sperma. Slatka djevojka u mini-suknja i bluza kleknuo na podu samo metara, lice joj obložene sperma. Debby dahnu u čuđenje i ispran crvena, zbunjen na što vidio ovako po cijeloj grupi. Roger je šutio.
devojke iz srbije

"Isus Krist, Koji kurac se događa na ovdje!" povikao pjevač.

"Sveti sranje!"
klinke

Kakofonija glasova iznenada ispunjen zrak, jeers i ismijavanje skupine usmjerena na Roger i djevojka. Debby je dobio shakily na noge, brisanje cum od nje lice kao najbolje što može. Ona je mucao "Ah .. hej g-dečki, dobar vam pokazati samo staviti na ..." Ona zastane, ali nitko nije govorio. "Sada je moj red, OK? Moje ime je Debby, a ja ću jebati i sisati sve vas."
klinke

(To bi moglo biti mudar sada uvesti članova skupine, za one od vas upoznati s njima. Gitarist koji činilo tako o namjeri Debby's tits je Ed. Imao je dugu crnu kosu i nosila uske crne traperice i kratke rese prsluk. Pjevačica Larry je bio, i njegov dugogodišnji valovita plava kosa tekla dolje preko ramena.
devojke iz srbije

Bio je visok i debeo i, za većinu žena, najatraktivnije član grupe. Basist je imao vrstu ljepljiv dugu smeđu kosu i bio je imenovan Ted. Bubnjar nosio kosu u konjski rep i imao smeđe brade i brkova na utakmicu. Njegovo ime je Bob. Imao je manijakalni pogled na njegovo lice.)
devojke za sex
Dečki nije gubio vrijeme. Brzo su zaključani svlačionici vrata i širenje jastuci i jastuci na podu, širi daleko sva prikupljena smeće, note, pojačalo dijelovi i razne druge junk koje su tamo prikupljeni. Ed zgazi do Debby i rekao: "Želim vidjeti te sise opet, oni su bili fantastični!"

Debby boji, ali mu je kimnuo i, preko ruke, podigla rub njezine bluze gore nad glavom. Drugi dečki u bendu zviždali appreciatively kad joj grudi došao na pregled. Veliki, vrlo okrugla mammaries sported pun bradavica koje su bile kamen tvrdi, već poking od gotovo pola inča u erekciju.

"Da, u-djelo, vrlo lijepo," izjavio je Bob, koračni se pored njih i savijanja prema dolje za sisanje jedna bradavica u njegovim ustima. Debby izvukao glavu joj grudi i zatvorila oči, tiho jadikovanje. Ted zgazi preko i vodio svoju ruku nad bokovima i dolje joj suknju. On je kleknuo i skliznula s jedne strane do nogu ispod suknje.

"Jeesus, ona ne wearin 'bilo gaćice!" uzviknuo je, kada je njegova lutanja prstima dotakne vlažnom stidne dlake. On navlažene vrh jednog prsta u usta i skliznula natrag pod Debby je suknja, ona uvlačeći se u njezin razrez. Debby moaned opet i bacio joj glavu natrag.

"Da, da, prst moj klitoris, učinite to sada", kazala je prošaptala. Ted je bio samo previše sretan obvezati, kao što je insinuirao svoj kažiprst u toplo, vlažno područje na vrhu joj prorezati gdje je pronašao malo nubbin uzbudljive.
devojke iz srbije

Klinke kurvice


U međuvremenu, Bob i Ed dalje dojiti na njezine grudi, i Debby održan obje svoje glave na prsima poput majke zemlje. Dvojica muškaraca polako joj spustiti na podu, odmara glavu na jastuk veliki kauč i povlačenjem njezine noge ravno. Ted unfastened kuke suknjom, i podizanje bokovima, Debby mu je dopušteno da ga povući prema dolje nad njom dug, tanak, čarapa-zatvoren noge. Opet dečki zviždali kao njezin donji dio tijela je došao na pregled.

"K vragu, to je jedan dobar pička mi je dobio ovdje" grunted Ed je počeo labavljenju njegove hlače. Druga tri muškarca slijedili njegovo vodstvo, i uskoro su sva četiri gola. Oni kleknuo oko sama žena nudeći im, kao i za sljedećih nekoliko minuta, Debby je bio na nebu kao četiri seta jake ruke pomiluje, povukao, praćka, gumiran i milovala joj znojenje tijela.
klinke
devojke za sex
"Daj dečki, trebam jebati loše, neka ga dalje", rekla je, povlačenjem Ed lice njeno i duboko ga ljubim. On je upravljao oko i uhvatio je za noge s čarapama, isticanje ih se preko ramena. Bokovima ustali s poda kao što je ukazao joj maca na njega. Ed održao njegov penis i protrlja glavu ga nad njom razrez, to vlaženje sa sokovima bila je za proizvodnju.
devojke iz srbije
Konačno je mogao čekati više nije, i uz strašan roktati, skliznula cijeloj dužini njegov penis desno gore joj maca. To je hit dna i Debby squealed, "O Bože DA, učinite to, jebi me!" A ona je počela kreće bokovima u susret svojim thrusts.klinke

Ne smije se izostaviti, Larry i Bob preselili gore, kleči na obje strane glave. Debby pogledao gore i vidio dva blistav cockheads staložen nad njom lice. Ona je dosegla i agresivan svake osovine, otvarajući joj usta protrljati njezin jezik oko svake od spaljene glave. Oni su počeli curi pre-cum, koji je postavio njezin ukus pupoljci na vatru i gurnuo joj dalje cestom do seksualnog visine.
devojke iz srbije

"FUCK DA, nazovite me vrijeđati, ja sam kurva, ja sam COCKSUCKING kurva!" Debby vikao, sama predaji osjećaje užitka koja je kolala kroz njeno tijelo.

Muškarci stenjali i počeo joj sarkastičan.
devojke za sex
"Da, ti kuja, sisati penis da, I'm gonna pumpa teret niz grlo."

"Wow, pogledajte ovu kuja sisanje, voli da je sranje, pogled na 'er ići!"

"Daj bebu, mi je sisanje off, želite da sperma, zar ne?"

"Da, ja sam penis-sisanče, cum-voli kurva!" ona oduševljeno odgovorio, slurping na cocks. Ed nastavila jebote u njoj razrez sa snagom, klizna duljina njegov penis i izlaziti sa sigurnim potezima.

"Da beba, sisati cocks one, make 'em sperma Vašu jebeno grlo, jesti neke sperma za večeru!" pridružio se u.
klinke

Četiri od njih i dalje na nekoliko minuta, Debby sisanče i milovati vratila u njezino lice naizmjence, slurping dolje curenje sokova kad je mogao. Odjednom Ted, koji je bio promatranje i stroking njegov penis tiho, chimed rezervirati
klinke

"Hej, JA kladiti se ovaj bitch'd ljubav da bi magarac-jeben u isto vrijeme. Let's go!" Ostali dogovoreno, preko manjih protesta Debby, koji inače nije poput nje rektum provalila ništa veće od jezika ili prst. Ali ona je predaleko otišao da se stavi bilo koji pravi prosvjed.
devojke za sex
Ed uspravio, iskakanje njegov blistav penis iz nje ugrabiti trenutno. Ted ležala na leđima, drži do svoje čvrste osovine. Dečki pokupila Debby pod ruke i tjelesno joj se preselili preko grinning basista.

"Ne, ne, ja sam suha, preuzmite ga mokro, preuzmite ga mokro!" ona glasan gotovo napreskok, ali dečki su bili u poziciji da se zaustavi i da joj se magarac kanala lubed gore. Oni joj je postavio iznad Ted, koji je uhvatio joj dupe guzovi i širite ih razdvojiti. On je mogao vidjeti sićušne rupica svog anusa i polako su se preselili ženu preko cilja sve dok je njegov penis bio odmaranje odmah ispod nje šupak.
devojke iz srbije
"SPREMNI, SET GO!" oni vikao gotovo unisono, i gotovo pao djevojka tijelo. Debby shrieked u bol kao vratilo joj provalila suhu rupa. "Oh zajebavati!" ona viknu kao dečki počeo screwing joj svaki koji način, ali labav. Ted nasloni leđima na njega i Ed preselio dolje slajd njegov hard penis se u njoj maca. Sada ona je imala i vratila u cijelosti u njezino tijelo, i ona brzo orgasmed od pune osjećaja. Larry se preselio i straddled prsima, njegov penis usmjerene ravno na usta.

"Znaš što želim, djevojčura, sisati penis ovaj!" on grunted i izvukao Debby glavu prema svom želucu. Ona otvori usta i nehotice osjetio njegov vratila klizanje preko njene usne i trbuhom u usta. Bila je jebu se i puše s tri dečki! Ona nikad ne bih vjerovao je ikada to učinili, a ovdje je ona, uzimajući pijetao u nju bačen iz svakog kuta.
klinke
devojke za sex
Pijetao u nju magare je napokon za podmazivanje koje se suše kanal dovoljno, tako da bol je otišao daleko, a zamijenili su ih blagi nemir i vrlo lijep osjećaj. Pijetao u nju maca poharali krilu, klizne natrag i naprijed. Ed dosegla dolje i počeo klizanje prstima nad njom klitoris, postavljanje raketa u Debby u glavu još jednom. Ona quaked kroz par orgazama kao dečki i dalje pound njihove cocks u nju. Oni su bili malo grubi, ali Debby je uživao svejedno.

Bob se popela i uhvatio jedan od njezinih ruku, stavljanje ruku oko njegove penis. "Jerk na njemu, med, kreten samo na to za mene." on zapovijedao. Debby je počeo klizna šakom gore i dolje svoje osovine, povremeno zaustavljajući se kut joj nad glavom da ga i ispljunuti Larry je pijetao i sisanje snažno na Bob's. Kvartet otišao na nekoliko minuta, dečki grunting uz napor i Debby squealing kroz meso u usta u ekstazi.
klinke

Konačno Ed govorio gore. "Ok, kuja, vrijeme je za svoju kupku sada. Nadam se možete kupati, ca smo gonna utopiti u cum. Idemo dečki, neka ga dati nju."
devojke iz srbije
Tako govoreći, on uncunted njegov penis. Larry joj gura off magarca njegova, POP njegov penis odjekuju po sobi kao i njezin šupak modricama konačno je prolivena njegova mesnat napadača. Bob i Larry zgazi daleko, a četvorica muškaraca joj spustio do poda. Debby izvukao jastuk iza glave i gledao ih expectantly. Sva četiri su stajali nad njom, stroking njihove cocks s pomahnitao brzinom. Ona je mogla vidjeti da su u blizini dolaze.

"W-What're ćeš učiniti?" upitala je pomalo bojažljivo, izlizan od desetaka vrhunaca da bih uživao.
devojke za sex
Bez ijedne riječi, četvorica muškaraca okupilo se oko glave. Četiri uboda su sve u roku od stopala ili tako joj lice.

"Whaddaya misliti?" rasped Bob, "We're gonna pucati cijelo lice, drolja, a ti æeš uživati u njemu previše!"
devojke iz srbije
"OHGOD DA! DA!" je sve što je mogla odgovoriti.

Odjednom su ljudi počeli cumming. Larry stenjali i lučnim leđa i istakao njegov penis direktno na Debby. Tok sperma pucao iz i sletio preko njezina obraza i nosa. Sljedeći mlaz pogodio ju trgu u lijevom oku, joj blistavo trenutno. Debby squealed i otvori usta. Larry pucao opet, i bijele linije sperma letio van i nestao u svoje tamne usne pećina.
klinke

Tada Bob počeo cumming, a režirao je svoj spasming penis, prskanje Debby je lice sa svojim vrućim opterećenje. Larry dribbled posljednji njegova sperma na vrhu glave, zatim gumiran njegov penis u njezinu kosu.
devojke iz srbije
U međuvremenu, Bob je još uvijek pucnjava, gledajući užad sperma zemljišta u nizovima po ljepušan djevojka lice. Njezina desnom obrazu i čeljust je imao nekoliko nizova sperma kaplje dolje. Jedna linija uredno prepolovljen joj nos i gore među očima. Zatim Ed počela. Činilo se kao da dečki to tempirana tako da samo jedan završio, drugi je započeo. Više sperma letio van prema ciljnom lice, i Debby otvorio usta ponovno hvatanje mliječno tekućine. Nekoliko jake mlaznice smeten preko njezin jezik i obložene zube.klinke
devojke za sex
Konačno Ted grunted i stenjali, i njegov penis je izbio, kupanje joj lice sa svojim sprejevi sperma. Užad od sjemena letio van, amo-prijelaz nju čeka obraze i usne, slikarstvo joj čelo i nos. Njezina kapaka sada imao nekoliko kapi sperma na njih, a sjenilo počeo trčati i okrenuti mliječno plavo.
devojke iz srbije

Debby nasmijao i giggled i stenjali kao dečki crpi svoje cum na nju.
klinke
devojke iz srbije

Posted in Grupnjak . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink
«Next post | Previous post»

Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar





Zapamti me