Menu:

Najnovije priče

Kategorije

Karanje [12]
Devojke [12]
Jebanje [27]
Analni sex [22]
Oralni sex [21]
Jebacina [14]
Grupnjak [11]
Prvi put [6]
Porno [6]
Generalna [15]
Klinke [11]
Fetiš [10]
Zene [6]
Kurve [5]
Matorke [11]
Kurvice [6]
Pornici [3]

Upoznavanje

RSS

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3

Upoznavanje sa devojkama

jebanje | 12 Februar, 2011 13:51

Iako sam poštuju, dugoročne profesionalni zaposlenik, JA dont 'dobiti mnogo na putu od perks. Nema uglu ured ili sladak tajnika da se pokorite mojim imenovanja ravno. Nema ured na sve, samo kabinom. Ali jednom u neko vrijeme, što znači da svake tri ili četiri godine, ja to dobiti da prisustvuje stručna konferencija.

Ovogodišnja konferencija bila je u San Diegu. To je značilo, osim slušanja tražite PowerPoint prezentaciju, kao ljetno vrijeme bih barem doći do piljiti neke bikinijima uz bazen. Također, uvijek sam volio San Diego, dovoljno velik da se smatra velikom gradu, ali sa malom gradu okus.

Ovogodišnja konferencija će biti posebno lijepo. No šefovi. Obično šefovi prisustvovati previše, ali to je posebno konferenciji nije štrajk svoj interes. Ne bi bilo suradnicima bilo. Ja bih bio na moj posjedovati. Sama konferencija će biti zanimljiva i da će biti vrijedno putovanje čak i bez "strani koristi". Devojke
Po dolasku, JA ček-u u moju sobu, provjerio mini-bar. (Mini-bar će biti na mom kartici, moj poslodavac plaća samo za sobu, hranu, i konferencije naknade). I onda je otišao dolje u predvorje da biste dovršili moje registracije.
Upoznavanje
Kao što je uobičajeno s takvim konferencije, kao i polaznici dolaze cijeli dan, konferencija ne započinje dok se večera / predavanje. Bio sam dodijeljen stol s par dečki, dva mlada pripravnik-tip žene, i žene moje dobi, pod nazivom Lynn.
Devojke
Sada sam siguran dva pripravnika će izgledati ultra-hot u bikiniju (izgledali su prilično darned vruće u svoje poslovne odjeće kao što je to), ali oni ne bi bili zainteresirani za tip svoga oca dobi. Lynn je bila mogućnost.

Upoznavanje devojaka

Devojke
Dečki poznavali jedni druge, pa su razgovarali jedni s drugima. Stažisti razgovarao sa svakim drugim, tako da lijevo Lynn i ja da se uključe u neke male razgovor prije večere / predavanje počeo.
Upoznavanje
Volim joj odmah. Bila je pametna, ali ne i pametne. Dobro izgleda, ali ne ohol o tome. Volio sam način na koji ona nasmijala na vic sam rekao. U kasnim večernjim satima, ona to dotaknu mojih ruku naglasiti točke, a ja sam osjetio neke električne energije između nas.
Devojke
Mi pljeskom na kraju predavanja. Rekli smo zbogom na naše druge večeru drugovima, ali sam zastao na stol. Lynn je uzeo moj trag. JA je pitao ako je odjavljen hotelski bazen. Ona je rekla da je pogledala u njega, ali nije otišao u.

Devojke


Rekao sam: "noć je još mlada." Nakon neke blage prosvjed, tako da ne izgleda da žele, ona je pristala da me susret u bazenu u pola sata.
Upoznavanje
Dobio sam na bazen prije nego što je učinio. Htjela sam izgledati muževno, pa kad je stigla ona vidjela mene radiš krugova. Kao što sam bio zauzet radiš krugova, JA nije 'vidjeti joj ući u bazen odmah.
Devojke
Flipping oko za drugi krug, vidio sam. Ona je obična jednom komadu. Njezin lik izgledao dobro. Sam plivao izbliza.
Devojke
Ona je rekla: "Da sam poznat ja bi zgodan plivati partnera, ja bih donio nešto seksi." Rekao sam joj izgledala je super i dao joj brzi poljubac.

Poljubac joj je uhvaćen off straže. Zastala je za neko vrijeme, očito misleći na sebe, a onda me poljubio u potpunosti na usta.
Upoznavanje
Proveli smo nekoliko trenutaka neugodne ne znajući što učiniti u bazenu, pa smo prešli na whirlpool. To nije dugo prije nego što smo bili opet ljubi.

Njezine grudi dovoljno dobro osjećao pritisnut protiv moje grudi. Mi smo bili sami u spa i sam razmišljao cupping njezine grudi. Baš kao što sam osjetio trenutak bio u pravu, imali smo tvrtka, nekoliko siledžija faksu dudes.
Devojke
Bez ijedne riječi jedni drugima, ali reći dudes uživati u spa, dobili smo van. Dudes, reagirajući na posao "uživaju", preselili daleko jedni od drugih.

Upoznavanje


Lift nas je na Lynn's podu prije moje. Kad je izašao sam slijedio. Iznenađeni na moje samopouzdanje, nije rekla ništa. Dobili smo na njezina vrata i nervozno ona me pustiti unutra
Upoznavanje
Ona mi je ponudio piće iz mini-bar. (Hej dama je kupovina za promjenu!). Rekao sam joj smo trebali dobiti iz našeg mokru odjeću na prvom mjestu. Ona je pristao i otišao u tuš. Kroz pukotine u vratima, ona dao mi ručnik.

Ja disrobed, ja sušeni, i omotan toranj oko mog struka. Nekoliko trenutaka kasnije Lynn došao vanjska strana. Ona je također umotan u ručnik.
Devojke
Sam joj poljubio opet. Ona poljubi natrag. Ni u kratkom vremenu ručnici su off i bili smo pod pokriva. Moj kurac je teško do sada. Ljubio sam Lynn's tits i igrao s bradavicama. Ona je očito uživala senzacija. Radila sam svoju ruku prema dolje kako bi joj maca. Ona pozitivno preskakivati sam prvi put dodirnuo joj klitoris. Od njezina reakcija, shvatio sam nije imala seksualne pažnje za neko vrijeme.
Devojke
Nastavio sam zafrkavati joj klitoris i povremeno umetnuti jedan, zatim dva prsta u nju maca. Ona nije rekla riječ, samo sretno malo jauk. Mislim da prevrnuo na nju i radio mojoj glavi dolje između njezine noge.
Upoznavanje
Prije nego što sam je dobio moj jezik na njezin klitoris, ona usklikne: "Moj Bože, to je bilo tako dugo." Nije trebalo dugo za mene da joj orgazam je tražio. Bio sam savršeno spreman dati više jezika, bičevanje, ali ona me izvukao na nju.

Upoznavanje devojaka Srbija


Ušao sam joj lako. To je bio jednostavan misionar vijak, ali to je bio jako pun ljubavi i nježnosti. Moj vrhunac počeo graditi, i pitao sam trebam li izvaditi. Lynn je rekao, "To je u redu." S tim sam izbio unutar nje. To je bio dok je za mene previše, tako da je moj orgazam je bio prilično jak. Mi smo zagrljeni. Prije nego zaspe, Lynn je prisutnost umu da kažem, "Mi smo bolje postavili alarm, ili ćemo propustiti jutarnji program." Spavao sam dobro, a tako je i učinila.

To je nedjelja, nije se mnogo događalo, pa sam odlučio otići i oprati moje krpe na praonica. Ja upakiran gore automobila, uhvatio moj iPod i onda skinula. Kad sam je dobio tamo, praonica mat je bio prazan. Raspakiranja moja odjeća, povlačenjem moj iPod iz mog džepa, shvatio sam da sam zaboravio svoje slušalice. Bilo je cool, iako sam imao iPod Touch, tako da je izgrađen u govornici. Uzdišući, okrenuo sam se na moj omiljeni bend Deftones. Kao što sam bio ometanje iz učitava par podmetača za glazbu. 
Upoznavanje
Pravo kao što sam bio uzimajući učinio, vrlo seksi božice hodio u. Bila je u ranim tridesetim godinama, oko 5'6 "130 £ možda, kratke crne kose odmah ispod uši, svijetlo zelene oči. Imala punačak usne koje su svijetle ružičastim, a ona ih lizali dok je išla u. Koža joj je bila medij preplanuli ten, preko učinio suncu ili salon. Bila je nosio kratke gaćice prikazuje off joj duge vitke noge i trojnik baby doll s alatom logotip koji zagrlila ju C šalicu dojke lijepo. Bila je tako lijepa. Pokušao sam ne zuriti i odlučio sam otići u kutu da biste dobili piće na benzinskoj stanici. 
Devojke Devojke
Kada sam dobio natrag, moj iPod je još uvijek svira u mom džepu, tako ga izvukao, sjedio je pored moje košare. Stojeći tamo, ja obavijest je bila bobbing glavu da je glazba previše, još uvijek pokušava da ne bulje u nju. "Beautiful" bio bi understatement u njoj opisuje. 20 minuta prošao. Kad je moja podlošci dobio učinio sam počeo da ih iskrcati, stavljajući moj krpe u kosu. Kao što sam bio radiš tha t je ustala provjeriti na njoj podloške. Ona je hodio putem na smeće pored mene daje mi malo seksi osmijeh.Nasmijao sam se natrag. 
Upoznavanje

Poznanstva sa devojkama


"Bend vaše slušanje je Deftones zar ne?" Ona me je pitao. 

"Da," odgovorio sam još uvijek učitava kosu. 

"Je li to njihov novi stvari?", Rekla je branje gore moj iPod i gleda u ekran, a zatim ga stavite natrag dolje prije nego što nastavite, jer ja nikada nisam čuo te pjesme prije. " 

Ja odmahnuo glavom da u odgovoru pokušavaju da ne bulje u nju. 
  
"Volim svoj novi zvuk." 
Devojke
"Slažem se", rekao sam kako je okrenuo da ide sjesti dolje, nisam mogao pomoći, ali bulje u nju hoda. 
Upoznavanje
Njezina gaćice bile su toliko male da svaki put ona uzeo korak dno joj jako okruglih obraza bi iskočiti, kao što sam gledao u transu. Sjela je pogledala opet nasmijana opet u mene. Hodao sam natrag na svoje stvari, ali svaki put kad sam trepnuo sam mogao vidjeti njezin okrugli stražnjica poziva me da ga zgrabi. Sve sam mogao misliti o tome je njezin spin oko da joj strastveni poljubac. 
Devojke


Devojke beograd

Nekoliko minuta kasnije, počela se iskrcati joj suđe stavljajući joj odjeću u kosu. Bio sam bulji u nju dok je pognut samo malo da ih stavite u kosu. Vidio sam joj deva nožni prst dok je pognut. Upravo sam gledao kao što je to učinio sam mogao osjetiti moje član dobivanje teško. Sjela je natrag dolje kao što sam pokušao napraviti sebi mekana, znajući moje rublje će biti učinjeno uskoro, a ja bi morao hodati ispred nje da ga dobijete. JA napokon je dobio dovoljno mekan tako da ona ne bi primijetiti samo kao moja odjeća je dobio učinio. 

Počela sam se puta moja odjeća za stolom, kad joj je odjeća dobio učinjeno ona koristi stol koji je bio ispred mene bacajući ih u hrpi je otišao natrag kako bi joj koš. Primijetio sam u hrpi ona čipkan nosila tange gaćice. Pješačka natrag na stol, počela odustati joj odjeću. Skoro sam učinio u vrijeme počela njezina. Počela sam omot sve gore, a zatim da zgrabite moje košare. 
Devojke
"Aw vaše ostavljajući već?" Ona pogleda u mene kroz svoje duge trepavice. 

"Pa, ja sam učinio", Nasmijao sam se natrag, ona je stavila van dno usne kao da je pouting. "Mogao bih ostati sve dok ste učinili, kako bi vam tvrtka, ako želite." 
Upoznavanje
Nasmiješila opet pa sam uzeo da kao da. 

"Gdje si?" Ona pitati. 
Devojke
"Jug, ovdje već skoro 16 godina." 

Devojke novi sad


"Tako ste bili ovdje skoro cijeli svoj život?" Pitala branje gore i košulju kao ona nabora.Ja odmahnuo glavom u dogovoru. 

"Kako o vama?" Pitao sam. 

"Cijeli svoj život, volim ovo mjesto ne može zamisliti sebe bilo gdje drugdje", rekla je, branje gore bič i trese niz materijalno ispred mene. 

"To je cool." 

Razgovarali smo oko sat vremena zaboravljajući da smo bili u praonici mat. Kad je moj telefon je otišao off, to je bio jedan od mojih prijatelja mi je podsjećajući da je stranka farwell za jedan od naših prijatelja smo pretpostavimo da ide previše. 
Upoznavanje
"Hej Moram ići!" Rekao sam joj kako sam grabbed moje stvari. 
Devojke
"Ali ja uopće ne znam ime?" 

"Moje ime je Nikki." 

"Moje ime je Jax, bilo je jako lijepo da zadovolji vas", rekavši kao što sam hodati van da staviti moje stvari u automobilu. 
Devojke
"Hej mogao ja dobiti vožnju? Moja kuća nije jako daleko odavde. Hodao sam ovdje i bio je dosta teško ", nasmijala s tim seksi osmijeh. 

SMS Upoznavanje

"Da ja to mogu." Nasmiješio sam se vratiti kao što sam otvorio stražnja vrata kako bi se mogla staviti svoju odjeću rezervirati 

Ona je dobila i počeli smo na našem putu, ona mi je dala upute svojoj kući. Sam obavijest da su joj bradavice poking iz njezine uske majice. Sve što sam željela učiniti je doći preko šalicu njezine grudi u ruci i igrati s njom teško bradavice, ali ja držati moj cool kao što sam osjetio sam uzimajući teško ponovno. 

Počeo sam se kretati u moje sjedalo, nastojeći ne dopustiti da joj primijetiti da je dobivanje ovacijama iz mog hard član. JA pogodak stop svjetlo još uvijek pokušava ponovno prilagoditi sebi. JA obavijest da je ona me gleda s ogromnim osmjehom na licu. 

"Jeste li u redu?" Upitala je. 
Devojke
"Da mi je mobitel mi jabbing u nogu", odgovorio sam. 
Upoznavanje
Ona giggled tiho kao što je dosegla više od grabbing moj tvrdi član, "Biste li mi htjeli ponovno prilagoditi ga za vas?" Uz izgled sramote na mom licu da me uhvatili. 

"Nemoj biti zbunjen, mislim da je vruće kad čovjek dobije uključen i pokušava to sakriti tako da nitko ne može vidjeti." 
Devojke
Kao što svjetlo zeleno, počeo sam ići s njom ruke još uvijek na mom član. Ja povući na njoj ulici. 

"Moja kuća je zadnja na lijevoj strani", kaže ona kako je dolje zavoja unzipping moje gaćice. 

Moj hard rock član cura iz mog boksači, počne lizanje pod strana moj hard penis trčanje njezin jezik se vratilo udaranje vrhu. I neka se svjetlost stenjati od užitka. Ja usporiti, kako bi mogla uzeti svoje vrijeme uživajući moj hard rock član. Ona osjeća velika mi je trebalo to tako loše, ja početi povući do njezine kuće. Ona je polako dobiva gore, 

"Idi oko na stranu i park na ulici." 

Upoznavanje preko interneta


Ja sam kao što je sama rekla, oblozi joj usne čvrsto oko mog penis i polako se počinje sisati moje član trčanje njezin jezik oko mog engored penis glavu. Ona počinje jaukati kao ona uzima me malo po malo, kad mi traje sve do moje glave hitova leđa joj grlo sam pustiti stenjati. Ja pritisne moje glave protiv naslona za glavu na oplakivanje kako je predivan ona osjeća. Ona nastavlja da mi daju najbolje popušiti sam ikad imala, polako stavljanje moja desna ruka pod majicu joj igrati s njom teško bradavicu to štipanje s moj palac kažiprst kao svoje tijelo flinches i ona omogućuje se stenjati od užitka. 
Devojke
Mogao sam osjetiti da sam ne idući u trajati mnogo dulje. 
Devojke
"Ohhh .. Idem mmm ... sperma!" Ja moaned tiho. 

Ona je samo pustiti soft jaukati ostavljajući mene znati što je čula. JA držati na uvijanje i povlačenjem njezine bradavice kao što sam osjetio moje loptice napeti gore. Sam početi pucati moj opterećenja u usta njezina. To je najviše nevjerojatan osjećaj. Ona se samo zadržati na sisanče moj hard penis teško i sporo kao što je moje tijelo flinches sa zadovoljstvom. Moja glava je bila osjetljiva iz mog orgazma, kao što je ona otrča joj jezikom preko nje moj penis, to flinched. 
Upoznavanje
Bio sam pokušava uhvatiti moj dah kao ustala gutanje moj teret i trčanje joj prst prikupljanje bit da je trčanje dolje joj podbradak. Zatim ga sisa joj prst, zatim lizanje usne. Gledao sam u čuđenje da je ona samo progutala moje opterećenje nikada nisam imao devojku učiniti da se prije, ona mi se nasmiješio. 

"Dakle, imate devojku?" Upitala je. 
Devojke
Ja još uvijek bio težak za uhvatiti moj dah tako da sam odmahnuo glavom ne, joj oči svjetlu gore sa moj odgovor. Samo sam buljila u nju teško bradavice kako sam se preselio bliže poljubiti strastveno. Ja cupping prsima kao što smo poljubio sam mogao okus moja sperma na usnama. Ja polako kreće prema dolje svoju ruku joj gaćice i mogao osjetiti toplina od nje maca, kao što sam stavio svoju ruku na nju unutarnje strane bedara trčanje moj prst pred njom gaćice osjetio sam mokro mjesto. Sam polako radio svoje prste unutar noge gaćice ih izvodi preko svoje nabrekle mokre klitoris bacio joj gaćice, poljubi ju je dobio teže jer je ona otvorila joj noge tako da sam mogao dobiti moje ruke na njoj kratko s lakoćom. 

Sam skliznuo moje ruke dolje ispred sebe kratke hlače i gaćice, počeo sam pokrenuti moje prste po svojim vrućim vlažne usne. Širenje joj usne s mojim indeksom i domali prst tako da je moj srednji prst ran preko njezin klitoris ona stenje guranja bokovima u zraku. Ja se početi prikazivati moji prsti uz strane joj natečene klitoris, ona pulls joj majicu gore joj tits. Sisa joj pravo bradavicu u usta nježno stiskanje u moje zube i flicking moj jezik preko vrha što joj joj luk leđa i stenjati. 
Upoznavanje
Ja slajd moj srednji prst u rupu polako joj mokro trljanje unutrašnje zidove joj maca, ona potisak bokovima više u zraku kao moj tempo povećava. Ja prst zajebavati joj mokro maca teško i brzo, ona stavlja joj usta na mom ramenu kao ona počne stenjati glasnije. I još jedan slajd prst u njezinu vrućem mokro maca kao ona clinches široka oko oba moja prsti joj sokovi početi prikazivati niz moje ruke. Ja početi da se poveća brzina mojim prstima opet kao što sam sisati na nju bradavice teže dosadan sa mojim jezikom. Ona potisak bokovima u moje ruke tako da mi prsti će ići dublje u nju, njezin jauk dobiti glasnije. 
Devojke
"Ohh .. baby I'm going to sperma!" Ona dahnu. 

"O Bože ne prestaju, ja sam cumming" Ona viče. 

I dalje, kao što je ugrize dolje na moje košulje, njeno tijelo teases kad ona ima teško, dugo orgazam. Još uvijek zabadanje bokovima u zrak iz jahanje orgazam, kao što sam i dalje prst joj mokro maca. Ona prestaje se kreće i dalje teško disanje, sam skliznuo moj prst iz nje kaplje mokri maca kao što sam početi povući daleko moje ruke. Ona zgrabi ga pridržavaju moje mokro prst u usta i licks joj sokovi off. Sam se premjestiti ljubakanje joj strasno klizna mi jezik u usta sisa joj sokovi off joj jezik. I osmijeh kao ona hvata dah Ja samo bulje u grudi kao nejasno ulica svjetlo ih hitova. 
Upoznavanje
"Dakle, kada ćete raditi svoju odjeću opet?" Ona pita dajem seksi osmijeh.

Posted in Generalna, Jebanje, Klinke, Analni sex, Oralni sex, Grupnjak, Jebacina, Devojke, Porno . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink
«Next post | Previous post»

Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me