Menu:

Najnovije priče

Kategorije

Karanje [12]
Devojke [12]
Jebanje [27]
Analni sex [22]
Oralni sex [21]
Jebacina [14]
Grupnjak [11]
Prvi put [6]
Porno [6]
Generalna [15]
Klinke [11]
Fetiš [10]
Zene [6]
Kurve [5]
Matorke [11]
Kurvice [6]
Pornici [3]

Upoznavanje

RSS

RSS 0.90
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom 0.3

Sex experiment I

jebanje | 12 Novembar, 2010 09:58

"Da, Miss Johnson, ovaj kavez zamorci čini se da ide puno bolje od drugih. Ahem, to jest, grupa B je radi bolje od grupa A!" Betty Johnson peered u kavez kako bi vidjeli što je to što dr. Randolph bio obličje at. Da bi joj iznenađenje prilično mladi asistent vidio da su četiri zamoraca koji su bili primatelji dr. Adama Randolph je posebna kombinacija žljezdane ekstrakcija bijesno su fornicating u većini nevjerojatne kombinacije.

Betty blushed u očima usprkos sebi, a zatim provjeriti njenim emocijama, Bacimo li pogled bočno na faksu profesor da vidi da li je on primijetio njen nenaučni odgovor. Ali joj zaprepaštenje prilično crnka vidjela da je dr. Randolph je leering u većini neprofesionalan način. "Leering", definitivno, i ona je gotovo bih rekao, on je slinjenje te! Ali čak i da mislite tako stvar o mudar, dobro-misao-znanstvenika činilo gotovo svetogrdan. Iako je Adam Randolph nije bio vrlo star, četrdeset pet najviše, dao izgled starijeg muškarca. Njegov prerano siva kosa djelomično je odgovoran, a ostatak je bio uzrokovan njegov način koji je bio da se odsutni-istomišljenika profesor u krajnost.
licni oglasi nis
Za nekoliko večeri sada, međutim, Betty Johnson je primijetio izrazitu razliku u profesorov način. Bio je mrmljanje da se za jednu stvar. Nije na uobičajeni način, koji je bio korišten, ali u drugom, nego alarmantna način, njegov glas diže i pada u čudno kadence kao da je on ima argument s neke nevidljive osobe.  licni oglasi nis

Noćni rad na Sveučilištu u laboratoriju je bio ugodan za atraktivne mlade student do sada u svakom slučaju, i ona je osjećala sama privilegirani što će raditi s poznatim učitelj i istraživač.

No Betty ima izrazit osjećaj nelagode kao ona okrenuo leđa gledati u kavezu. "Ali ... ali ... to nije normalno je to?" ona upita. "Mislim, to nije rezultat koji očekuje, sigurno, dr. Randolph?" Što se tiče Betty znao, dr. Randolph je surađivala s proučavanjem komparativne krvnog tlaka stope testiranja životinja kada se ubrizgava s različitim stupnjevima amfetamina.

Licni sex oglasi


"Naravno, naravno!" Randolph je odgovorio, njegove oči s blistavim dimi požuda kao što je on smatrao Miss Johnson. "Niste li se ikada osjećali rožnat nakon uzimanja dijetalne pilule?"
licni oglasi ona trazi
"Što?" Riječi imao takav učinak da je Betty je koraknuo nazad kao da bih bio dao push. To možda nije gotovo tako loše ako --- prirodno se priklonio punačkost --- prilično crnka nije primatelj mnogih različitih vrsta dijeta pilula na tržištu. I ne samo to, već je 24-godišnja djevojka je primijetio da se osjeća vrlo određen trnce, vrste hitnih čežnje u njezinu boku, obicno se Navečer na dan koji je uzeo tabletu. Ona je zadržao tu informaciju za sebe, naravno, i to je bio više nego uznemirujuće pronaći da joj je privatni osjećaji su manje ili više opće znanje.
licni oglasi ona trazi
"Nemojte mi reći da nikad nisam osjetio rožnat, Miss Johnson! Dođi sad, svaka mlada žena radi. Svaka zdravih mladih žena u svakom slučaju. Tu sam bio sve vrste studija. Sigurno ste čuli za njih!"

"Dr. Randolph! Stvarno, jesi li posve siguran ... Mislim da sam mora biti snalazite doma sada." Betty podlogom stalno prema vratima. Ona nikad ne bih vidio Dr. Randolph tako čudno gleda ili ga čuli govoreći takve stvari strašno! To je bilo tako uznemirujuće da je mlada žena posrnuo protiv stol i pokucao na posudu od vode koja je služila za ispitivanje životinja. Usplahiren, ona je savijena podići pehar slomljen i pokušao završiti posao vode, shvativši da RandoIph stajao tamo gleda na nju uzdignute guza sve dok.
licni oglasi ona trazi njega
Ali Adam Randolph je mrmljajući sebi opet dok gledate njegova prilično mladi asistent remećenje oko u pokušaju da biste dobili vodu gore.

"Očito," rekao je, "nove studije su potrebne. Studije koja će pokazati da javnost efikasnost spola. Čudo spola i njegove prirodne svrhu u ovom svijetu! Bih mogao promijeniti cijeli potisnuti strukturu društva, ako sam mogao napraviti takvu studiju!

Betty Johnson's senzualno zaobljene stražnjice jiggled umirujuće unutar granica svoje uske bijele uniformu kao ona mopped do vode. Randolph razmatraju one istaknutim Donje obraze novo zanimanje u svjetlu njegove najnovije ideje. Bio je umoran od bitak cijenjen član fakulteta velikog New York City koledža. Već se činilo kao da mu najbolje godine su bili iza njega, a ne ispred njega. On je bio događaj relativno nevažno pokusa, nastave razmjerno nevažno klase. Sve ostatak svoga života mogao se predvidjeti u jednom naletu. Adam je bio depresivan o ova jednostavna činjenica tjednima, možda mjesecima.

Nije da Adam nije to poznata dugo vremena. No, znajući to i na početku neka ideja utjecati na njega su dvije različite stvari.

"Ti si samo kao stari čovjek!" njegova supruga Helen je rekao da mu je noć prije u jednoj od svojih čestih uklapa u bijes s njim. A poslije kada Helen je spavao u svom bračni krevet, Adam je ustao i otišao gledati u ogledalo. On ne samo da je izgledao kao starac, ali to je istina, on se osjećao kao jedan. Tada je odlučio učiniti nešto o trendu njegov život bio uzimajući. Da biste uzeti stvari u ruci, kao što su bili. Umjesto ostavljajući stvari se dogoditi s njim, on bi vam se dogoditi!
licni oglasi nis

Licni oglasi ona trazi njega


Adam mislio sad Helen suze. Gotovo svake noći suze su sada, a svi o istoj stvari, seks! Pa, pola je na svoje srce, previše, ali ne na isti način da je na Helen's. Helen htio romantiku, i Adam imao ništa, ali romantične prirode. Njegov interes za seks je bio više od znatiželje, pa je znao da ništa što je ikada učinio bi uistinu zadovoljiti svoju ženu. Zašto gnjaviti pokušati tada je bio njegov stav.
licni oglasi ona trazi
Ali ne bi to biti zanimljivo vidjeti Miss Johnson je odgovor na tvrdoću njegove nestrpljivo lupanje penisa? Adam je bio novo svjestan bijesan montaža da je i pronašao fenomen iznimno zanimljiv. On nije mogao sjetiti da sam ikad u Osijeku u laboratoriju, kao i činjenica da je jedan sada je sigurno nešto novo. To je sve u skladu sa svojom novom trendu razmišljanja ipak, sa svojim novim životom, i Adam osjetio val uzbuđenja, izvan požuda da je on već bio osjećaj za usplahiren Miss Johnson.

On je napredni polako, misleći na sebe da Miss Johnson bi jedan eksperiment broj. Prvi u nizu. Prvi zaista u ono što je namjeravao učiniti opsežnog istraživačkog projekta!

Betty Johnson pogledao iza sebe i pokušao da biste dobili gore od nje klečećem položaju, ali dr. Randolph joj uhvatio ruku i prisilio ju da ostane kao što je bila.

Osjetiti njegove ruke, teško i neobično hladno na ruci je napravio mladi, crnomanjast žena iznenada histeričan. 
licni oglasi ona trazi Ona je siguran da profesor je otišao ukočen buncanje ludi i da je kani učiniti nešto strašno, možda je ubiti. Radovi su puni takvih stvari!

"Oh, molim, molim!" ona povika: "Pusti me, pusti me!"
licni oglasi ona trazi
"Samo jednostavna eksperiment, Miss Johnson. Moram reći, da ste bili prekrasan asistent do sada. Sada sa svojim novim djelom, možda ćete biti jednako talentirani." Adam je glas bio miran sad, kako mirno kao što je bio kada je govorio svojim učenicima u razredu, jer je bio na domaćem teritoriju, na neki način, a njegov um je već uzimajući u obzir Miss Johnson's reakcije na njegov napredak.
licni oglasi ona trazi njega
Jednostavno, on je dobio dolje na koljena, nepažljiv od pucanja koji je izdao nedostatak vježbe. Betty se tresao i plakao, moleći ga da ne povrijediti.  licni oglasi nis

"Ali zašto bi ti mislim da bi vas boli?" upitao je znatiželjno. "Uvjeravam vas ja nemam takve namjere." Već je mogao miris Miss Johnson's svjež parfem, pomiješana s opojno znoj joj pobudio emocije. Znanstvenik nosnice kao spaljene prste počeo kretati uz Betty ruke. Zatim, još uvijek drži djevojka tvrtka s jedne strane, profesor pustiti ruku padajući na rub njezine bijele radno odijelo. On to hiked gore unceremoniously i zabode mu prste gore ispod. Vrhovima prstiju naišao je na toplom glatka bedra meso i njezin panty-zatvoren stražnjice da quaked kao svoje prste trčao gladno preko njihove površine.

"Mirna, mirno", rekao joj kao da je govorio da laboratorij životinja. "To neće potrajati dugo!"

Betty nije mogao vjerovati da je događa s njom. Mnogi kasno noći ona i njezin ljubavnik bi ostati govoriti o takvim stvarima, ali Betty nikada sanjao takvu stvar će se dogoditi s njom. Ona je sama zadovoljan s temeljito predvidljivim napredak njezin dečko, Carl, s kojim je vodio ljubav otprilike jednom tjedno na svom minuskula Greenwich Village stan. Uživala je Carl, iako to nije bilo teško zamisliti snažnije ljubavnika, energičan ljubavnika koji bi joj tobolac s nestrpljenjem u neparnim doba dana ili noći! Betty nikada nisu imali priliku naći takvu osobu ipak, i Carl je stvarno prva osoba s kojom je imala intimni odnos. Ona stvarno nije mogao računati dječak koji je prvi uzeo nevinost u stražnjem dijelu njenog oca hardvera pohraniti u Schenectady. Ne, to jedva broje na sve.

Licni oglasi sa slikom


No, to broji! Bilo je čudno kako se samo razmišljam o tome mogao napraviti čudno ponašanje svoga profesora nešto sasvim drukčije. Umjesto užas koji je došao s prisiljen podnijeti učitelja nepristojnih i opscenih napredak, negdje unutra, iskustvo je se mijenja u nešto drugo, nešto stvarno i još mnogo više uzbudljiv od svega da je ona ikada poznata. To je ono što joj je učitelj bio nudeći joj sada, erotski doživljaj koji će vrhu svih iskustava je ikada imao!

Mlada crnka je jauk očaja polako mijenja jer je ona osjećala Adam's prste klizi gore na elastičnu pojas joj najlona gaćice. On je bio vuče ih prema dolje preko glatko zaobljeni gomile njezine stražnjice. Već, osjećajući mlade žene pomoraca, Randolph se više ne koristi obuzdavanje ruku na ruku, ali obje ruke su bile užurbano piling niz mladih pomoćnika gaćice. On je dao izdisaju divljenja što je vidio njezine tople, gole ass-guzovi, neokaljan, sladak!
licni oglasi ona trazi
Unatoč sama, Betty nije mogao pomoći pitajući se samo što će učiniti sljedeći. No, bez obzira što je očekivala, to nije ono što se dogodilo, jer odjednom je čula njezin profesor stenjati gladno, a potom ga je osjećala padajući iza nje nakedly nudi stražnjice. Sljedeća stvar, crnomanjast student smatrao da je njegov dah grije, a zatim uzbudljiv vlagu natrag između nje širiti bedra. Dr. Randolph je bio njezin tonguing od iza, držati the drhti vrh svoj jezik duboko u usta wetly lupanje joj maca i lizanje joj lewdly unutar osjetljive slojeve cuntal mesa. licni oglasi ona trazi

"Oooooh!" Tamna kanal Betty's hair-obrubljen maca počeo trzati u grijanim uzbuđenja. Nitko ikada učinio takvo nešto s njom. Može li ona? pitala. Može li ona zaista uživati takav sramotan čin? Njena guza bila izložena nakedly začudo još uvijek kao Betty's poniženja pretvorio u napadan tjelesne uzbuđenja. To je bio uzbudljiv duboko u njezinu boku, kao i u njenom umu kao opaki trnci užitka tkale i iz pore na tijelu osjetljivih do između nogu. Blagi stroking joj napadača jezik napravio joj osjećati potpuno bezobzirno, potpuno besplatno u način na koji ona nikada nije sanjao je moguće! Njen pložaj, polugola s njom gaćice na pola puta prema dolje, klečeći na podu laboratorija kao što je ovaj, donio veća uzbuđenja, i prilično mladi asistent osjetio sve izmiče kontroli. Sve misli milostivo je izbrisan iz svoje mišljenje, dok sa svojim dečkom, sve što je učinio je mislim, mislim, mislim da kroz cijelu stvar. To je nešto strašno drugačije, ipak, i ona je grčevima masa ženske senzualnosti, stvoren za ljubav, i ništa više ili manje.

"Mmmmmm," Betty molio, vrpoljenje joj dupe guzovi-nazad u susret dr. Randolph je ludo lizanje jezik. "Mmmmmmm!" ona ponavlja kao znanstvenik promijenio njegovu poziciju, tako da je čak i bolje vidikovac između dvadeset četiri godine star je drhti bijela bedra. U isto vrijeme, on se rastali Betty noge kao što je on priključen na usta širom otvoren split mlade žene streaming maca i počela sisati na strast-drenched pinkness svoje unutarnje tijelo s novim entuzijazmom.

"Ooooohhhh!" 
licni oglasi ona trazi

Odjednom, ona je osjećala dr. Randolph ruke puzanje do njezina struka, a zatim clasping joj jako lepršav grudi. Njegovi prsti su počeli igrati kroz materijal njezina laboratorija dječje odijelo za igru, osjećaj šljunčane tvrdoće pomoćnika u potpunosti podignut bradavice. Uz malo cika koji signalizira joj se predaju, Betty sama napušteno na nagle navale užitka kao na prstima koji su bili toliko poznati da joj u laboratoriju ili tijekom klasa tantalized njezin erotski trnci grudi. I sad, dolje između njezine raširena, drhtanje bedra, njezina želja-upaljene pička osjećala kao vruće, užaren ugljen što bi doći do veće i veće visine od požude duže zabranjeno sisa nastavak.
licni oglasi nis

"Mmmm! Mmmm?" Randolph promrmljao ispitujući u Betty je mlada pizda sukulentnih. To je najbolja ideja da bih je imao u godinama! On bi se sjetiti svaki i svaki detalj za snimanje u svoju bilježnicu, za ovaj povoljan večer obilježio je prvi eksperiment rada koji će uskoro učiniti ga slavnim.

"Going to staviti na vas! Gonna ga dati! Mmmm? Mmmm!" je izjavio, što je izazvalo njegovo blistavim mokro lice. Gorljivi istraživač je jowled obraza odražava uzbuđenje je osjećaj kao da brzo otvori zatvarač letjeti i povukao svoju gusto pulsiranje penis. Ona osjeća rock-hard u svojim rukama odmjeren, a on je jedva čekala. Pred njim je bila submissively klečeći lik njegova pomoćnika laboratoriju. On je uzeo u nepristojnih sliku mlade žene nakedly izložene stražnjice, njene blistavim mokre kose cuntal da pouted u trokutić u nastavku. Ona je bila samo spremna i čeka svoje duge, hard penis. A on doista bio idući u uzeti joj pravo zati
licni oglasi ona trazim i tamo!  licni oglasi ona trazi njega

Betty uzburkao i moaned na iznenadni gubitak kontakta između nje čežnju maca i njegova čudesno lizanje jezik. 
licni oglasi ona trazi

"Ona je stvarno želi loše!" Randolph napomenuti za buduću referencu. Kao da jeka svoje misli, on je izgovorio riječi naglas i čučnuo se prema crnomanjast žene rasprostranjenog stražnjice i bedara. On je pogledao dolje na simetričan gomile svilene mesa i savijen olakšati joj dupe guzovi-još dalje apart.

Ispod dosadan pink Betty je analni otvor postaviti pulsiranje otvor njezina gotovo skrivene vagine. Osjećao sam slinjenje nad usta zalijevanje očima mlade žene golotinji i pitali o tome što je nosila ni čarape na sve. Samo par na nisku petu pumpi i gaćice. U svoje vrijeme, sve su žene nosile čarape, osim ako su bili kod kuće, pa čak i onda oni su skloni biti više nego u potpunosti odjevena, osim uzimajući spremni da se okupaju ili krevet. Bilo je jasno da je on imao puno toga za naučiti kako on odlazi oko njegova istraživanja. Uz bolan izraz, sredovječni znanstvenik gurnuo jako otečen penis prema naprijed i počela crv glatka, gumena glava ga u mraku između stidne kovrče i gore, gore u wetly grijanom cuntal tijelo da je sada proširila širok pred njim . To je sve savršeno jasno na svaki detalj u laboratoriju svijetle svjetla, i dr. Adam Randolph osjetio da ništa nikada nije bio toliko važan da ga kao ovog trenutka.
licni oglasi nis
"OOoooaaahh!" Betty odgovorio na žestoko lupanje penisa koji polako klizila gore u njoj bespomoćno izazvao žensko tijelo. Njezino zalaganje whimpers popunjena laboratoriju kao Randolph potisak požuda-obložen glave njegov penis se u treptave ulazu Betty je spreman maca, guranje prema gore, i dalje u spor, stalan čin neumoran penetracije dok mu dugo tvrdi penis bio potpuno pokopan na balčak unutar mekih toplinu dršćući grad student's trbuh

"Goooodd Bog! OOoohh Gospoda!" Betty plakala kao iza nje, Randolph gritted zube na gotovo nepodnošljivo ugodno osjećanje svoje prilično pomoćnika cuntal mišićave čvrsto masirati svoje duboko ugrađenih penis.
licni oglasi ona trazi

Znanstvenik je gust set tijelo skloni natrag iz mek meso Miss Johnson's gola guza kao i njegov penis sondiranja pokušao doći do najudaljenije dubine mlade žene potpuno ispunjena maca. On nije htio stati dok je bio potpuno izvan vidokruga, tako duboko zakopana se unutar mladih crnka kosu-postrojilo vaginalni otvor da je njegova sperma-punjeni testisi bi dobro naliježu se protiv nje toplo meso. Od svoje izvrsnoj poziciji iza naprezanje dvadeset četiri godine star, Randolph miješaju naprijed kao Betty počeo okretati bokovima lewdly unatrag u susret svome kruti penis-meso. Opet i opet, klečeći dr. Randolph potisak protiv nje širok održan maca, prisiljavajući svoje čvrsto lupanje penis duboko u tekućinu toplinu njegovih mladih pomoćnika gladno ugovaranje vaginu.
licni oglasi ona trazi

"Idi, idi!" rekao je, odlučujući da su neki poticaj je pozvao. "Go!" Uzbuđeni profesor nije mogao pomoći, ali mislim njegove supruge u trenutku kao što je ovaj. Loše Helen s njom ograničenim idejama. To je ono što je sve o seksu. To je bio test volje, sport!
licni oglasi nis
A ako to nije ono što je sve o tome, on, dr. Adam Randolph je bio idući u nađi prema vanjska strana što je. Možda jednog dana čak i donijeti stari Helen oko njegove ideje!

U međuvremenu, on je u potpunosti bio zadovoljan da je imao takav početni uspjeh s lewdly oplakivanje Miss Johnson.

Dr. Randolph mogao osjetiti mladog pomoćnika meke usne cuntal clasping čvršćih i gladno oko mesnat upad njegove želje-otvrdnu penis. Bila je brušenje unatrag protiv njega ostavljajući sve skrivene perverzija u ovom trenutku ispuniti njen um i tijelo.
licni oglasi ona trazi njega
Mlada djevojka brineta mogao osjetiti njezin toplo trnce grudi manipulira svojim rukama nastavnika, a svaki dodir stvorio gori vatra u njoj da je samo pojačanu vatrenim požude između nogu. Snažan upstrokes da joj spopada dalje naprijed sa svakim potiskom su upečatljiv dosad netaknute gornji regija svome krilu, punjenje i istezanje nježno meso s neobično ispunjava zadovoljstvom. The izazvala mlada žena mogla osjetiti radosna kulminacija se wrung od nje pati bokove.  licni oglasi ona trazi

Betty pokušao govoriti, ali joj grlo i zbijeno osjećala suha. Tu je nagli osjećaj lebdenja, splavarenja unmoored kroz prostor. Sa oči čvrsto zatvorene, joj cijelo biće prisutni i sudjeluju u nepristojan čin provodi se po njezinim riječima, crnomanjast dvadeset četiri godine star osjetio pršti u njoj, i činilo joj je hodanje uskom linija između zdravog razuma i ludila. Kako je mogla biti događaj ovaj, i još kako je mogla imati čekao toliko dugo da znam takve fantastičnih užitke? Iz svake točke unutar nje ogorčeni tijelo bilo je hurtling osjeta koji je započeo u njoj pulsiranje ekstatično vagine i širiti poput šumskog požara: 
licni oglasi ona trazi

"NNggaah! AAH! Oh, profesor! Profesor RANDOOLLPPHH! Sam cummingg! AAIIEEEE! I'M CUUMMIINNNGGG!"

"Da? Da? Like it? Osjećati dobro, zar ne?" Znoj natopljene Adam Randolph održanoj čvrsto njegov učenik je convulsing ass-guzovi i, naslonjena put natrag, dala joj sve što je imao. Grunting, znojenje i drhtanje što je njegov penis rastuće wormed svoj put u žestoko ugovorni kanal ženskog tijela, Adam mogao osjetiti njegov vlastiti orgazam širi iz njegova sperma punjeni testisa duž njegove rock-hard penis dok na kraju, vreo hot sperma pucao dalje gore u grijanom dubine njezine uske malo utrobi. 
licni oglasi nis

"OochhH! Oh, Krist!" Njegova glava grču unatrag, tanke sive vlasi njegove kose mokre i blistavim znojem kao Adam oči valjanog prema jarko osvijetljeni strop laboratorija. Po prvi put je vidio one svjetla sa nove perspektive. Znanosti, on je osjetio, bio idući u biti druga priča od sada. Njegov život je bio idući u uzeti nove dimenzije! Adam podigao Betty's erotski drhtanje i drhtav kukova prema gore sada, nakon objavljivanja soft toplinu magarca-guzovi i vozio njegov divlji jerking penis do balčaka posljednji put. Njegovi prsti zavladala tako teško na blijed, golo tijelo joj guza da je koža crvena okrenuo gdje je dotaknuo. Oženio znanstvenik ispraznio svoje ejakulacije penis duboko, duboko u njegov pomoćnik mahnito je doživljava vrhunac maca i radovao se na nju nepristojan odgovor.
licni oglasi ona trazi
Betty je sama spremni posuda za svoje obilne pražnjenje sperme, prima jism unutar svake odustati od njezina ekstatično drhti pička, osjećaj svojom toplinom hranjenje bolovi u svoju drugu burne orgazam jer ona babbled dalje stalan tok gužvi riječi.

Licni oglasi parovi


"Oohhh me, meee! Oooh NOoow, sada, sada! Oh, to je potrebno! To potrebno! Aaaagghh!"

Adam Randolph gledao nevjerojatan spektakl s velikim zanimanjem. On je osjetio toliko stvari odjednom da je nevjerojatna. Toliko stvari koje je on zabrinut o tome hoće li biti u mogućnosti to snimiti sve u detalje kasnije. Zašto, na primjer, nije on misli na svoju ženu Helen u ovom ključnom trenutku? Helen, koji nikada nije neka sama ide dovoljno da imaju orgazam kao što je to u svom životu. Da Helen stvarno ikada imao orgazam ili je ona lažirao ih sve? Dok Betty shuddered u tjelesnima poslužiti užitak prije njega, Adam izvukao polako, nježno mu poražavajuće penis blistavim mokri i mlak. Ali on je osjećao više nego zadovoljni. Bio je iscrpljen, da, ali što je novo i prekrasno svjetova znanstvena dostignuća su otvaranje. Nespretno, znanstvenik dobio na noge i, zadihan pomalo, stajao nad lewdly klečeći tijelo njegov mladi pomoćnik laboratorija. Tada se okrenuo i krenuo prema kupaonici. Prije nego što je otišao u, pozvao je preko ramena, "Miss Johnson. Oh, Miss Johnson. Nemojte ići prije nego sam priliku razgovarati s vama. Imam nekoliko pitanja pitati o tome što ste osjećali."

Slatka laboratorij pomoćnika kapke fluttered, a ona prevrnuo na njezinoj strani, previše slab da ostane klečeći bilo koji više.
licni oglasi ona trazi njega
Poglavlje 2

"Helen!" Psihijatar je glas bio imperativ. "Morate se smiri. Sada sjetiti svega što je objašnjeno u mom uredu prošlog četvrtka."
licni oglasi nis
"Sjećam se!" Lijepe plavuša trideset pet godina star ran prstima nervozno kroz njezinu kosu. "Ali to ne čini mi bilo dobro sjećanje na vrijeme. Ja sam vam govorim, Stan. Ja samo ne znam što ću učiniti! Osjećam poput ubijanja Adam. Ili ga ubije sebe ili ubijanje! "

"Sada, to ne bi riješio puno zar ne?" Stan je glas bio miran sad, više kao glas on koristi u uredu sa svojim pacijentima, osim ako neki drugi ton je pozvao.

"To bi riješiti sve!" Helen je sjedila u spavaćoj sobi stana gleda prema velikom ogledalu koje visi preko oblači. U njemu je mogla sama vidjeti, još uvijek prilično spremiti za izražavanje tjeskoba na njenom licu. Njezina razbarušen plavuša kovrče visio joj ramena koji su goli, osim za tanke cjedilu trake njezina haljina. Tužan žena nije čak ni dobio obučen taj dan, i to je bio bliži sumrak sada. Vlastitim riječima kao da odjekuju u njezinoj glavi dok je zurio u njezin odraz po sobi. Onda joj pažnju je otišao leđa to njoj analitičara. Bio je razgovor za neko vrijeme, shvatila je, a ona nije imala pojma o tome što je on bih bio rekao
licni oglasi ona trazi. Bila je drago na umu, međutim, da je izvede da je "zabrinut" ton u glasu. On je uvijek zvučalo ekstra oprezni kada je dobio da govori o sebi ubijanje. To će ga naučiti, mislila je. Ako sam stvarno to učinio. To će učiti Adam, previše!

"Helen, moraš shvatiti da morate sami pomoći. Na taj način, vi ćete biti pomaganje Adam, previše. Vidiš, ne možete ga promijeniti prije nego što možete sami promijeniti. On reagira na stare osobe u vama, a ne novi žena želite biti. "

"Ja ću mu pomoći, sve u redu! Ću zadaviti ga sljedeći put dođe doma i zaspi na trosjedu! Ću ga zadaviti!"

"To je samo vrsta stvar što sam pričaju, Helen!"

"Zašto moram biti razumno? Ja sam bolestan i umoran od bitak razumne. Što je ona meni dobivši tako daleko? Umorni starac za muža! Nema seksa, nema jednog za razgovor, nema ništa!"

"Adam je vrlo ugledni znanstvenik. To je nešto."

"Ali što o meni?" Helen oštro je ukazao na sebe, dok gleda u nju negliže-odjeven obrazac u ogledalu.
licni oglasi nis
"Morat ćete napraviti svoj vlastiti način, Helen. To je ono što sam vam govorio. Sada što se tiče seksa tiče, moraš shvatiti da možete naći seks izvan braka. To može biti samo stvar dovesti malo život natrag u brak. "

"Oh, za crissakes, Stan. Gdje ću naći ljubavnika?"

"Druge žene upravljati."

"Jesi li me pokušavaš dovesti do ili me staviti dolje?"

"Ni, ja sam samo pokušava ukazati što trendovi su i danas. There's nothing grešno o seksu, Helen, a sve više i više ljudi su pronalaženje ovo svaki dan. Jednog dana vas, alat će ga shvatiti."

"Volio bih da to shvatiti, ali s mojim mužem. To je razlog zašto jedan bračni njega. Nisam primijetio da je idući u biti sve više, nakon prve dvije godine. Mislim, ako ja ne znam Adam, Ja bih se zakleti da je imao s drugom ženom! " 
licni oglasi nis

Izgledi izvede takav bijes, ljubomora u roku od Helen da joj je ruka potresao na telefon. Ona je donijela joj osjetila, međutim, misli. Ne, ona nikad ne bi počinio samoubojstvo i pustiti Adam pronaći drugu ženu da se uda. Još jedna žena s kojom bi on mogao biti sretniji nego što je bio s njom! No, ona nikada ne bih pustiti da se to dogodi!

"Kako o vama, Stan? Zašto ne možete voditi ljubav sa mnom, jer ti si kao liberalni tip?" upitala je podrugljivo.

"Pa, ja ne mislim da će pomoći vašoj analizi, zaista," Stan odgovorio. Helen ga mrzili ponekad, i to je bio jedan od njih.

"Ti si me odbija", rekla mu je. "Nemojte mi reći da nikad nisam vodio ljubav s jednom od Vaših pacijenata!"

"Nisam to rekao."
licni oglasi ona trazi
"GO TO HELL!" Helen tresak dolje telefon i bacio cijeli set po sobi. To je zadovoljavajući buka zvona i debljine plastike kao što je pogodio zid, i niske pjevušiti od biranja joj doći od mjesta gdje je sub "Što je dobro analiza anyway?" ona je pitao glasno. Nakon više nikad nije razmišljao idući u vidjeti opet Stana. Nije mogao vidjeti da je psihijatar bio događaj joj bilo dobro. Ali tada nije bila sigurna da je bilo. Bilo je teško reći. Ona sigurno ne slaže s pola stvari koje joj je rekao. Ali onda je bio liječnik, a ona je pacijenta. On je bio samo o jedina osoba koja je razgovarala, i misao o pokretanju se sve iznova s drugom analitičar je bio depresivan u najmanju ruku kao što je bio mislio da pokušavate nered kroz svoj život na svoj vlastiti.
licni oglasi ona trazi licni oglasi nis
Polako, Helen ruža i počeli izmaknu iz njezine crne čipke haljina. To je bio kupio s idejom o primamljivo njezin muž u nekakav interes za nju. Ali to nije radio, naravno. Suze brimmed za plavuša žene oči kao ona otkrila glatka kremasta ravnina njenog golog tijela. Njezine velike grudi su kao čvrst i atraktivan kao i uvijek sa svojim ružičast savjete koji su bili debeli i pouting, samo čekaju za Adamov prste ili čak i usta. Ona blushed na misao. Koliko dugo je to bio jer je on bih vodio ljubav s njom? Stvarno je ljubav? To je bio dva tjedna sad budući da je on bi ju dotakne, a sada kao što ona misli o tome, Helen je shvatio da on nije zapravo dotaknuo nju. Ne, on bi napravio nekoliko i izvan pokreta, njegov penis opremljen udobno unutar nje, a onda bi sperma i on valjanog off na stranu, i to je to. On nikad ne bih jedanput poljubio ili osjetio njezine grudi ili bilo što drugo za taj tvar tijekom cijelog kratak rad.

Ona jednostavno nije mogao ići na ovo sviđa! Zlatno plavuša područje njezina maca uhvaćen svoju pozornost u ogledalu. Njezina bedra su bile pune i duge, te gomile glatko zaobljeni njezina guza je jednostavno pravu veličinu. Zašto onda ne bi ona uspjela privući vlastiti muž? Što je u redu s njom? Znala je da Stan će reći: "Nema ništa krivo s Vama, Helen. Ako ništa drugo tu nešto nije u redu s njim, ali to nije točka. Stvar je u pristupu problemu iz posve drugog kuta."

Pa, večeras, to je ono što ću učiniti! Helen riješen. Ne zanima me ono, idem da bi mu platiti neke pozornost na mene!

*
licni oglasi ona trazi njega
Adam Randolph izvukao svoj Ford Pinto u garažu apartmanskoj kući i izašao. On je ostavio na ulazu u zgradu, znajući da će doći Howie i park za njega u prostor dodijeljen na njega. Zatim je uzeo lift do 12. kata i izašao van. Njegova aktovka sadrži dragocjene bilježnice u kojoj je započeo bilješke na njegov novi eksperiment, uključujući i kratki upitnik koji je imao Betty Johnson ispuniti za njega. On je bio obličje naprijed to ponovnog čitanja to sve u svojoj studiji nakon što je ušao u prostrani stan. Živio je u jednom od nekoliko starih stambenih zgrada lijevo u New Yorku, prostrani stan sa visokim stropovima i sedam soba je luksuz koji profesor u potpunosti poštovati. Naravno, imao je dobivši stan preko prijatelja kad bih dobio mjesto nastave na Sveučilištu. On i Helen su se preselili iz New Jerseya sedam godina prije i naselili se u stan. Za vrijeme Helen je ogovarala napornog gradski život i činjenica da su znali gotovo bilo koji od susjeda, ali na kraju ona bi se činilo da se navikne na to, ili kao što je nekada to što je ona ikada. U svakom slučaju, nije bilo pitanje kreće za profesora. Njegov rad je bio ovdje u gradu, a njegov položaj je bio coveted jedan među svojim kolegama. Predavao je nekoliko klasa, predavanja dva puta mjesečno, i imao je neograničeno korištenje laboratorija u školi. Što više mogao tražiti?  licni oglasi nis

Randolph chuckled za sebe kao što je on stane njegov ključ u bravu i okrenuo. Sada je znao što je više mogao pitati, sve u redu! Bilo je kasno, a profesor očekuje svoju ženu da se u spavaćoj sobi za spavanje. On će ići izravno na svoj studij i pročitajte svoje bilješke. Bog! Njegova bedra su se još uvijek lupanje pri pomisli što je učinio za Miss Johnson! On nije mogao čekati da ide preko cijela stvar opet, potvrđuje njegov eksperiment.

S proljeća u njegov korak, Adam otišao u svojoj studiji i izbacila na svjetlo. Na njegovo iznenađenje, on je vidio da njegova supruga je spavao na kauč!

"Helen!" dahnu on. "Što je vrag?"

Helen uspravio, trepćući očima. Ona clutched list do vrata, prisjećajući se da je bila gola ispod njega. Sada se ne osjeća gotovo kao hrabar kao što je ona ranije, kada ona bi odlučila presresti njezin muž u svojoj studiji, mjesto gdje je proveo najveći dio svog vremena kad je bio doma. No, sada je ona samo spava, a ona je osjećala glupo za reći najmanje. No, njezin suprug stajao gledajući u nju tako s nevjericom, razjapljenih usta ribe kao u očima joj se da je rastao Helen iznenada ljut i prkosan. Zašto je pogled na nju kao što je to? Kako glupo je gledao stoji sa svojim aktovku da nosi isti stari kaput i šešir koje da je ona mrzila. Je li ona kao da ga stranac, tako malo dio svog života da se pogled na nju u svojoj studiji bi ga šok tako?

"Mislio sam da bih čekati za vas ovdje," rekla je tersely ", jer ćete teško ikada dobiti u krevet više!"

Licni oglasi srbija


"Pa, stvarno, Helen!" Adam preselio na zadnji, stavljanje njegova aktovka pažljivo na njegov veliki hrast stol i okreće na malu lampu na njemu. On polako otkopčao svoj kaput te je uze u ormar i pažljivo ga objesio način na koji je obično je

gledajući ga, Helen je rastao sve više i više nevolji. "Hoćete li i dalje me ignorira, onda?" upitala je.

Adam se okrenuo prema njoj. "Zašto, nisam ti ignoriranje," rekao je. "Ja sam samo vješanje moj kaput."

To samo razljutilo Helen sve više. "Viseći svoj kaput! Huh!" ona grunted, igrajući za vrijeme, pokušavajući da mislite o tome što čavlić uzeti sada. Lijepe plavuša je vidljivo da je sve sasvim drugačije, a sada je bila prisiljena da se bavi stvarnošću koja je sve više i više zbunjujući.
licni oglasi ona trazi
"Ja ... Mislio sam da bismo mogli govoriti malo!" , objavila je njezina plave oči glinting s ljutnjom.
licni oglasi nis
Adam sjede iza stola. "Razgovor sa suradnikom? O čemu?" upita on kao da je rekla najčudnija stvar na svijetu.

"Bilo što. About ništa!" Helen pljunuo van. "Ja sam žena, Adam! Trebam druženja. Trebam ..." Njezin glas vučena off i grimizne nijansu boje njezine značajke. Ona grappled i uvijena na roza list je [doveo u svojoj spavaćoj sobi iz, osjećaj više gola nego što bih sanjao moguće ispod. Zašto nije ona samo otišao u krevet kao i obično? To je bio Stan je kriv da je pokušao ovaj sukob!
licni oglasi ona trazi

"Da?" Adam gledao svoju ženu ispitujući. Što je to svejedno? Zašto nije ona ga je ostaviti na miru? Svih vremena da dođe mu gnjavi, baš kad je bio na početku vrlo važna faza njegova života i njegov rad.

"Seks!" Riječ skliznuo Helen usnama i činilo se objesiti suspendiran u sobi. Helen je bio svjestan svih knjiga na polici iza njezina muža natrag. Osjećala je ponižen. Kako je mogla reći takvu stvar? Imala je, naravno, intimated koliko u prošlosti, ali nikada nije došla odmah i to rekao!

Adam smatra njegova supruga i ostvareni prvi put da je ona gola ispod lima. Njegova prva reakcija bila je da izgleda dolje na njegov torbu kao da se utvrdi da je još uvijek tamo. Samo gleda na to mu bijesan erekcije, a sredovječni znanstvenik mogao osjetiti njegov penis lupanje sa životom ponovno.
licni oglasi ona trazi
"Sex?" on ponovio, dumbly.
licni oglasi ona trazi njega
"Da!" Helen osjetio je možda i to se sada drzak da bih ga počeo. "Čovjek bi pomislio da se nikada ne bih čuo za riječ!"

Adam potapšao njegova aktovka odsutnog iskreno. "Oh, ja sam čuo za njega. Da, ja sam čuo za njega."
licni oglasi nis
Helen bi mogao stajati više nema. Odjednom, ona je skočio gore i neka list pada daleko od nje. Tamo je stajala, potpuno nag, golo tijelo joj lijepu i trepetom u potrebu prije svoga muža. "Nisam tako loš, sam ja?" upitala je. "Imam oči. Ja mogu sebe vidjeti u ogledalu. Ja još uvijek izgleda prilično dobro!"

"Da, da. Izgledaš dobro!" Adam požurio da joj uvjeriti, uz napomenu da Helen je bila na rubu da postane histeričan. To je zadnje što je on želio. To je bio tako razoran.

"Lijepa! Reći da sam prekrasan izgled!" Helen pljunuo van. "To reći!"

Smiješno je kako sada da Helen je stajao pred njim stark naked, je razmišljao Miss Johnson. On bi morao napraviti bilješku o tome. Ipak, Adam osjetio određeno uzbuđenje raste opet u njemu. Ako je sex da Helen htio, on pretpostavlja da je mogao primiti joj u ovom trenutku. Sve za malo mira i tišine. nije baš mogao dobro joj ide okolo vičući pola noći kad je djelo koje je on želio učiniti.

"Lijepa. Da, vi ne izgledaju lijepo", kazao je compliantly.

"Oh, Krist, zašto
licni oglasi beogradne mogu vam ništa reći ikad na svoju?" Helen je plakala, demoraliziran. Ona je osjećala sram i posegnuo za list da pokrije svoje tijelo. "Ja odlazim. Dobijte na s svoj posao!" , rekla je ona.

"Ne, ne idu, Helen. Ive 'je dobio malo vremena." Adam je ustao i došao k njoj. Kako mu se približavao, znanstvenik mogao vidjeti da je njegova supruga drhtanje i da je izuzetno uzrujan, pa ipak, on je zadržao mišljenje o čulan Miss Betty Johnson i kako joj je odgovorio. "Hajde, Helen, idemo u spavaću sobu", kazao je, uzimajući njegova supruga ruku nježno.

Helen osjetio val nade. Osjećaj nepristojan uzbuđenja izazvao u svom boku unatoč bojazni. Meekly, ona je u pratnji svoga muža kroz dnevni boravak stana, soba koja jedva je ikada korišten, u spavaću sobu. Jednom tamo, Adam ju krenuo prema krevetu dok je on počeo svlačiti. Helen skliznuo ispod pokriva u krevet i gledao njezin muž od deset godina, kao što je on skinuo odjeću. Njezino disanje je plitko, čuvan, a njezine su oči napola zatvorene kao ona ga čekali. Nije se usudio napraviti predviđanja o tome što će se dogoditi ili previše razmišljati o tome koliko je njezina plana očito je radio.

Ali kad debeli dugme o Adamovom očvrslog penis dođe u pogledu, Helen je srce preskočena tuku. "Oh!" ona dahnu. Ona nije vidio mu izgledati ovako u godinama. Duboko dolje unutar, plavuša žene osjetio osjećaj predstojeće sreće. Gledala ga je gdje dolazi k njoj i osjetio lagano vlaženje tamo dolje između njezine noge. Kako ga ona htjela! Kako je voljela svog muža, još uvijek, usprkos svemu! Ubrzo će biti njezin drži, joj voli. Možda je konačno vidio koliko ga je ona potrebna, potreban da bi se volio od njega.

Ona ga je prihvatila iznad nje, osjećala prilagodbe njegovo tijelo na njezin, želuca koji je obložen s godinama pritisnuta protiv njezina mekoća, njezine grudi dotaknu protiv prsa. Bez previše teškoća, koljena širiti njezine noge u stranu.

"Oh, Adam, dragi", rekla uzdahnuo.
licni oglasi ona trazi
Tada je okrugla glava njenog muža penis dotaknuo na meke, kose-obrubljen ulazu joj vaginalni razrez i throbbed protiv treperenje duljina vlažne malo brazdu. Eksperimentalno, Adam je premjestio svoj rock-hard penis gore i dolje u uzavrelog toplinu njegove supruge čežnja maca dok na jednom downstroke, to je bio worming protiv uske ulazu u njezinu vaginu. Osjetila je to guranje protiv nje i širiti njezine noge gladno, u nedostatku pune, tvrdi duljina ga način iznutra. Osjećala je kao da je nikada ne bih bio tako teško! Imala ga imati do u nju. Spontano, uzbuđena supruga postavljene obje ruke na njezina muža natrag, te ih spuštanju prema njegovu golu stražnjicu i drži se čvrsto. Tada šireći joj noge oko njegovog tijela, ona je savijena ih bestidno oko leđima i sama izdvajali gore brusquely, prisiljavajući svoje pohote-ukrućen tvrdoću slajd direktno gore u strast-drenched jami joj žestoko čeka maca. Isprva nepropusnost joj vaginalni kanal je ograničavajuće sile, ali onda je osjetljivo tkivo se navikli na njegov hard, muški, te opseg i on je proguta do vrha svojoj utrobi. Helen misli da će puknuti od ljubavi za njega kao i njezin požuda rasla iz minute u minutu. To je bio način na koji je trebao biti među njima. Što god je bilo pogrešno prije nego što bi čudesno biti stroži ovim Zakonom.

Sex oglasi


"Adam, ja volim svoju ljubav vas," rekla prošaptala u uho. Helen moaned, open-glasan, kao vrh njezin jezik swirled uzbuđeno u roku od njezina muža uho. The udoban osjećaj njegove toplo lupanje tvrdoća se u njoj treperenje pička joj dade osjećaj dovršenosti da su propustili. Ali sve što je preko sada. Oni bi ljubav često nakon ove noći, ona je samo to znao! On je htio zajebavati u njoj s dugim, čak i strele, ukopavat glavu svog penisa teže i teže svaki put. Bila je idući u sperma tako nevjerojatno protiv njega!

Randolph joj održavaju ovako za dugo trenutak, što mentalnu bilješku njegove supruge nestrpljivost. Mogao je osjetiti njegov testisi vise u prevrnut pukotini njezina širenja ass-guzovi, i rastom peckanje swept preko njega.

"Nnnugh ..." on stenjali, njegov debeli penis suprot nekontrolirano unutar čvrsto clasping prolaz njegove supruge želja tautened maca. Njegova sperma razbio dalje bez upozorenja, jetting u sporadičnim trzaja između mužnje mišića Helen je vaginalni prolaz, prskanje protiv osjetljivu površinu utrobe svoje.
licni oglasi beograd
"OOohhaaah!" On povika, kao neodoljiv osjećaj orgazma prolaze njegove jerking penis i šalje zimice užitka kroz svoje cijelo tijelo. Razmišljao je o svom radu, od mnogih žena koje bi studija, uspjeha da će postati. U knjizi koja će biti na bestseler listi tjedan dana nakon tjedan dana. Njegova slika u Timesu, na naslovnici Newsweeka i vremena. Bilo je dobro! On je jako propala na svoje supruge i dalje tijelo, nesvjestan soft toplo osjeća njezine golotinje.

"Mmmmmm," uzdahne, a onda je uslijedio redoviti ritam svoga disanja.
licni oglasi ona trazi
Helen je bio toliko zapanjen da je jedva imao vremena da shvate da je to više.

"O, Bože! O Bože, ne!" , rekla je ona. Gorčina i frustracije ruže u njoj, pomiješana s gnjev i samosažaljenje kao suza počela da se formira u njezinim očima. Ona više nije osjećala prekrasno. Osjećala se koristi i ružna!

Brusquely, ona je skliznula iz pod njezin suprug i iscrpljeni, ustajanja iz kreveta, prilično ran u blagovaonicu, gdje je pronašao bocu vina u ormar i otvorio. Žurno, ona napuni čašu i pila dolje. Nosila je bocu u dnevni boravak zajedno sa svojim staklenim i sjede na kauču teško u tami, piće niz bijela tekućina dok boca je skoro 3 / 4 otišao.

Alternativno, nevolji supruga počela plač i smijeh, a onda jedva svjesna svoje vlastite akcije, rukama preselio krišom na tešku oticanje joj pune, dobro zaobljena grudi. Njezina živčani prstima počeo moždani udar otvrdnjavanja bradavice automatski. Raste struja toplinu trčao kroz nju vene kao da joj vlastiti dodir napravio za svoga muža zbog nedostatka interesa. Uz prekrasan jasnoću, sjećanja o tome kako Adam je vodio ljubav s njom na njihovu bračnu noć vratio u nju. Ona je gotovo mogla osjetiti način njegove onda-mišićavo tijelo je obavijen njom, osjetiti njegov soft tvrtka još miluju i tvrdoći njegova krv-punjeni penis jer inched gore u njoj rado spremni maca. Oči su joj bile zatvorene sada jer je mislila da od svega toga i sati koje su koristili da se u njihovoj ljubavi. Bezumno, lijepom plavušom supruga ran joj ruke oko njenog nakedly drhti tijelo, očajnički pokušava umiriti svoju usamljenost i ublažiti bolni osjeti prazninu.
licni oglasi ona trazi njega
"Oh!" oštar izdisaj ne može biti potisnut kao Helen osjetio mreškanje na snažnu želju ukrasti nad njom. Ležala je na kauču u dnevnom boravku, osjećaj joj patnju zgrade rukama počeo šalicu i njezina milovanja toplo trnci grudi. Tužan supruga je bolno svjestan bolne praznina tamo dolje između njezine noge. Vino je služio samo da bi ga gore. Odjednom joj stezanje erotično drhtanje bedra zajedno, Helen borili za suzbijanje opasniji čežnja da gmizati kroz njezine bokove, ali je povećan pritisak samo hranio impuls i ojačati u pooštravanja čvor bez srama uzbuđenja.
licni oglasi beograd
Uvjetno, Helen stegnut lupanje savjete njezina nipples i moaned kao rippling osjećaj topline brzo proširila iz njihovih osjetljivo kaljenje meso. Nepristojan slike zadržao dolaze na svoje mi

Posted in Generalna, Jebanje, Matorke, Analni sex, Oralni sex, Fetiš . Dodaj komentar: (0). Trekbekovi:(0). Permalink
«Next post | Previous post»

Comments

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me